לביבות תרד וגזר שמכינים בנינג'ה, טעימות וקלות הכנה, והמרקם הרך של הירקות משתלב נהדר עם הפריכות של הלביבה.
לביבות תרד וגזר הן לא רק טעימות, אלא גם בריאות ומלאות בערכים תזונתיים חשובים. הוספת ביצים או קטניות לתערובת הלביבות הופכת אותן למקור חלבון משמעותי, חשוב לבניית שרירים ותחזוקת הגוף.
אפשר להתאים את רמת התבלינים והחריפות לטעם של כל אחד, כך שגם הילדים יאהבו לאכול אותן.
לביבות תרד אצלנו זה להיט ואם עוד לא ניסיתם, תכינו ותופתעו כמה יאהבו אותם אצלכם. הפעם שילבתי גזר עם התרד ויצא ממש טעים. בדרך כלל אני מטגנת קלות או אופה, הפעם החלטתי ללכת על אפייה בנינג'ה.
אם אין לכם נינג'ה, רססו ספריי שמן על מחבת ותטגנו קלות משני הצדדים. ניתן כמובן גם לאפות.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
חייבת להודות, אצלנו בנינג'ה אין חום מסויים או מעלות. אני שמה על תוכנית "אפיה" ומפעילה. אחרי מספר דקות הוא מצפצף שזה סימן להכניס את הלביבות ואז הכנסתי לכשבע דקות, הפכתי ושוב חמש דקות.
בפסח – מחליפים את פירורי הלחם לקמח מצה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
מחפשים עוד מתכונים ללביבות? בבקשה
מתכונים ללביבות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לביבות תרד וגזר הן דרך טעימה ובריאה להכניס יותר ירקות לתפריט המשפחתי. הן עשירות בויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים, ומספקות ארוחה מזינה ומאוזנת.
לביבות תרד וגזר שמכינים בנינג'ה

לביבות תרד וגזר שמכינים בנינג'ה
סוויט דוליIngredients
- 800 גרם עלי תרד בייבי - שקית מהסופר
- 1 גזר
- 1 ביצה
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- חצי כוס פירורי לחם
גירסה לפסח
- חצי כוס קמח מצה
גירסה ללא גלוטן
- חצי כוס קורנפלור
Instructions
- קוצצים את התרד והגזר במעבד מזון דק דק
- שמים בקערה התרד הקצוץ, גזר, ביצה, מלח, פלפל פרורי הלחם ומערבבים. אם העיסה רכה מדי מוסיפים עוד קצת פרורי לחם ויוצרים לביבות.
- שמים בתבנית ומפעילים את הנינג'ה לתוכנית אפייה
- מכניסים לשבע דקות אחרי שבע דקות הופכים ואופים עוד כחמש דקות
גירסת טיגון
- מרססים ספרי שמן על מחבת, יוצרים לביבות ומטגנים מצד אחד ואחרי מספר דקות הופכים ומטגנים בצד שני
גירסת אפייה
- משמנים עם ספרי או שמן זית, נייר אפייה ואת הלביבות מניחים על נייר אפייה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים ואופים כ- 15 דקות. אם הלביבות השחימו הופכים לצד השני ואופים עוד כחמש דקות. בתיאבון.