סלט סלרי עם פיצוחים אופציה מיוחדת וטעימה למנה ראשונה או תוספת לארוחה.
אמרתי לאיש לקנות סלרי למרק וקבלתי נוסף "לשיח" של הסלרי, גם שקית רק עם "מקלות סלרי". שטפתי את השיח סלרי, ייבשתי וחילקתי לשקיות, שמתי בהקפאה. וככה כל פעם שאני מכינה מרק יש לי סלרי וגם עלים מוכנים ישר למרק.
אמה-מה, הגיע עם הסלרי עוד שקית רק של "המקלות" של הסלרי. וככה נולד לו סלט שהוא תוספת מיוחדת ומעניינת.
השילוב בין הפריכות של הסלרי והפיצוחים יוצר מרקם מעניין וטעים בפה. הסלרי מוסיף רעננות וקרירות, בעוד הפיצוחים מוסיפים טעם אגוזי ועשיר.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
אתם יכולים להתאים את הסלט לטעם האישי שלכם, על ידי הוספת מרכיבים נוספים כמו פירות יבשים, גבינה, עשבי תיבול או ירקות אחרים.
ניתן להשתמש בכל סוג של פיצוחים שאוהבים, כמו אגוזי מלך, שקדים, פקאן, קשיו או בוטנים, או אפילו חמוציות. אני פשוט שמתי מה שמצאתי בארון.
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
2 קערות להכנת טורטיה אכילה בתנור
הורדנו את המחיר!
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
סלט סלרי עם פיצוחים

סלט סלרי עם פיצוחים
סוויט דוליIngredients
- 6 גבעולי סלרי
- חצי כוס עלי סלרי קצוצים
- חצי כוס פטרוזיליה
- 50 גרם קשיו מלוח
- 50 גרם פקאן מסוכר
- 6 מישמשים מיובשים
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף חומץ
- 1 כף דבש
- 1 כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
Instructions
- קוצצים את כל הגבעולים ואת העלים דק דק
- שמים בקערה ומפזרים את הפיצוחים מעל
- את הרוטב מערבבים בקערית לחוד ויוצקים על הסלט. מערבבים ונהנים
- ניתן להכין את הסלט מראש, את הרוטב בצנצנת ולפני ההגשה, לערבב את הרוטב ולהגיש. בתיאבון.