ורניקס גבינה מתוקה בעשר דקות מושלמים בטעמם וכשאני אומרת עשר דקות, שימו טיימר! ואו זה שוס. שימרית הביאו אותה בגאונות מושלמת. בצק לכיסונים. לא צריך יותר לערבב קמח, מים, ללוש בצק ותסמכו עלי, אני הכנתי בעבר כיסונים עם גבינה, עם תפוחי אדמה ואפילו עם בשר. אבל הפעם זה שוס מוחלט.
הגאונות כאן פשוטה. בצק לכיסונים מוכן. הבצק נשמר במקרר, הבצק פרווה. זאת אומרת שאפשר למלא עם מה שרוצים. מוציאים מהמקרר את הקופסה, פותחים ויש 40 עיגולי בצק מוכנים, מה שנשאר זה למלא ולקפל. זהו!
ממלאים את הכיסון במה שאוהבים. אני הלכתי על הקלאסי, גבינה מתוקה וצימוקים, עם אצבע רטובה במים, מעבירים מסביב לבצק ומהדקים.זהו, מוכנים. אמרתי לכם למלא ולקפל. אני טיגנתי את הורניקס על המקום. מוש מוש מושלמים!
כל כך להכין אותן. הכנתי לכם סרטון כדי שתראו בדיוק איך הכנתי
עוקבים אחרי באינסטוש, בואו תראו כאן איך הכנתי –
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן47– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אחרי הקיפול מילאתי בגבינה מתוקה וישר טיגנתי
ואו! אוכלים אותם כמו גרעינים כמה שהם טעימים
הבצק עדין ורך אחרי הטיגון ועם המילוי הם נהדרים
ורניקס גבינה מתוקה הוא קינוח טעים ומתוק שגם ילדים וגם מבוגרים אוהבים.
מתחילים להתכונן לפורים! מתנה מושלמת לחג
קערה עמוקה מאמייל 2.5 ליטר
לפרטים ומכירה
קערה עמוקה 2.5 ליטר מאמייל
אפשר להגיש את הוורניקס עם אבקת סוכר, יש כאלה שאוהבים עם שמנת חמוצה,
אפשר להוסיף כמובן פירות או ריבה – מה שאתם אוהבים.
ותכלס, זה ממש לא משנה כי הם טעימים בפני עצמם.
ורניקס גבינה מתוקה בעשר דקות
המתכון בשיתוף שימרית

ורניקס גבינה מתוקה בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילת כיסונים שימרית
- 500 גרם גבינת כנען או טוברוג
- חצי כוס אבקת סוכר
- 1 כוס צימוקים בהירים
- 50 גרם חמאה
- אבקת סוכר
Instructions
- מערבבים בקערה את הגבינה, עם אבקת סוכר וצימוקים לבלילה אחידה
- מוציאים מהמקרר את קופסת הכיסונים, לוקחים כל כיסון, ממלאים בכפית מהמילוי
- מרטיבים אצבע במים, שמים כמובן קערה לידכם, ומרטיבים מסביב לכיסון וסוגרים
- מהדקים היטב
- שמים במחבת חמאה ומחממים, כשהחמאה נמסה מחליקים פנימה את הכיסונים
- מטגנים מצד אחד, מטגנים מצד שני ומעבירים לצלחת הגשה
- בוזקים אבקת סוכר מלמעלה וזהו. אתם מסודרים. תהנו. בתיאבון!