חביתת טורטיה עם גבינה וזיתים, ארוחת הערב שלכם להיום. הילדים יעמדו בתור, כל אחד יכול להכין לעצמו את הקסם הזה.
איזה כיף להכין, איזה טעים זה, והילדים טורפים בהנאה, האמת, גם המבוגרים. שתדעו – הילדים משתגעים על זה. במיוחד אם הם מכינים.
בזמנו, לימד אותי רפאל הנכד שלי להכין חביתת טורטיה, הפעם החלטתי לשדרג את המנה.
טורטיה רכה, חמה וזהובה, עם חביתה אוורירית ועשירה. אבל רגע, זה לא נגמר כאן! בתוך כל הטוב הזה מסתתר לו אושר אמיתי: גבינה מומסת שנמתחת בכיף בכל ביס, ופיצוצים מלוחים של זיתים עסיסיים שנותנים טוויסט מושלם.
השילוב של הגבינה המלוחה, הזיתים והחביתה, הוא פשוט ביס חלום שמתגשם בפה. יופי של ארוחת ערב, עם סלט ליד אתם מסודרים.
היתרון הנהדר – אין טיגונים. תרסיס שמן פאם, 3 קלוריות להתזה, וחביתת הטורטיה שלכם מושלמת בטעמה.
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
הכיף הגדול, כשחותכים את החביתת טורטיה כשהיא חמה, הגבינה נמתחת וזה כל כך טעים!
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
סלט ליד וארוחת הערב שלכם מוכנה
המתכון בשיתוף תרסיס שמן "פאם"
חביתת טורטיה עם גבינה וזיתים
חביתת טורטיה עם גבינה וזיתים
סוויט דוליIngredients
- 2 ביצים
- חצי כפית מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 1 טורטיה
- 1 אגרוף גבינה צהובה מגורדת
- 1 כף זיתים ירוקים פרוסים
- 1 תרסיס שמן פאם
Instructions
- טורפים את הביצים היטב ומוסיפים מלח ופלפל שחור
- מתיזים תרסיס שמן פאם על המחבת ויוצקים את בלילת הביצים על המחבת
- מוסיפים טורטיה על הביצים
- בחצי מהטורטיה מוסיפים גבינה צהובה וזיתים
- נותנים לטורטיה להתבשל כמה דקות ומקפלים את הטורטיה לחצי
- הופכים ומטגנים אותה עוד כמה דקות
- מוציאים מהמחבת ומגישים חם! בתיאבון