סלט פלפל אדום שמכינים בנינג'ה תוך עשר דקות! נשארו לכם פלפלים אדומים במקרר והם מצ'וקמקים ותכף הולכים לפח? עצרו! אנחנו הולכים להכין סלט.
רוצים? בטח שאתם רוצים! ואתם רוצים אותו מהיר? בטח! קל? ברור! וטעים? היידה מתחילים. אין מה לעשות, אוכלים גם עם העיניים! הוא צבעוני, מזמין, ופשוט עושה חשק לטרוף הכל. תתכוננו למחמאות!
חותכים את הגמבה לפרוסות, שמים בנינג'ה, אני שמתי על תוכנית גריל וזה לקח פחות מעשר דקות והגמבה היתה מוכנה.
הוא מאים לכל ארוחה. פרוסת לחם עם גבינה? מושלם. תוספת לשולחן השבת עם הסלטים? הוא צבעוני וטעים. היידה למה אתם מחכים? לכו תראו אם נשארו גמבות במקרר והיידה לעבודה.
אין לכם נינג'ה? מכניסים לתנור ואופים. פשוט וקל
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
הגמבה האדומה בנינג'ה משחררת את כל המתיקות הטבעית והטעמים העשירים שלה. כשהיא חתוכה בצורה אחידה, כל הביסים מקבלים את אותו נפח טעם, מה שהופך את הסלט למעדן אמיתי. כל מה שאתם צריכים זה להוסיף קצת תיבול, ויש לכם סלט שגונב את ההצגה.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
פתאום בא לכם סלט? אורחים הגיעו בהפתעה? אין בעיה! עם הנינג'ה, סלט גמבה אדומה טרי ומושלם
סלט פלפל אדום שמכינים בנינג'ה
סלט פלפל אדום שמכינים בנינג'ה
סוויט דוליIngredients
- 3 גמבה אדומה
- 2 כפות שמן זית
- 1 כפית מלח
- 1 כף מיץ לימון סחוט
- 4 שיני שום פרוסות
Instructions
- שוטפים היטב את הגמבות וחותכים לרבעים, בלי הגרעינים
- את רבעי הגמבה פורסים לפרוסות דקות
- משמנים קלות ומעבירים לתבנית הנינג'ה
- מפעילים תוכנית גריל ואחרי חמש דקות מכניסים את התבנית
- אופים פחות מעשר דקות על 200 מעלות
- מוציאים, מקררים, מוסיפים לימון, מלח שיני שום מערבבים הכל ביחד
- מעבירים לקופסה סגורה ולמקרר לספיגת טעמים. טעים אש! בתיאבון
לאפייה בתנור
- חותכים את הגמבות, מסדרים פרוסות על נייר אפייה
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הגמבות ואופים כחצי שעה עד שהן מוכנות
- מוציאים מקררים ומתבלים ומעבירים לקופסה סגורה למקרר. בתיאבון

