עוגת וניל עם סוכריות צבעוניות היא לא סתם עוגה, היא לא סתם עוד קינוח, היא עוגה של שמחה.
מהרגע שאתם מתחילים לערבב את המרכיבים ורואים את הסוכריות הקטנות והצבעוניות משתלבות בבלילה הבהירה, אתם כבר יודעים שמשהו מיוחד עומד לקרות. הריחות המתוקים שעולים מהתנור ממלאים את הבית באווירת חג, והציפייה פשוט בונה את עצמה.
הכנתי את העוגה לכבוד יום ההולדת של נכדתי האהובה והיא קצרה הצלחה עצומה.
העוגה מוקדשת לכל הילדים שחוגגים יומולדת בחופש הגדול. היופי של העוגה הזו הוא לא רק בטעם. היא חגיגה אמיתית לעיניים!
"ואו" אמרה הקטנה שראתה אותה וגם אנחנו, היא גורמת לנו להרגיש קצת כמו ילדים ורק זה מתנה בפני עצמה.
את העוגה הכנתי עם נטורינה שהיא כל כך מתאימה לאפייה, העוגה, עוגה בחושה ופרווה, ניתן לאכול אותה אחרי כל ארוחה.
הכי חשוב? היא סופר קלה להכנה! לא צריך בית ספר בשביל ליצור את הקסם הזה. כמה מרכיבים בסיסיים והמון אהבה. אתם יכולים להכין עוגה שתגרום לכולם להתלהב ולבקש את המתכון.
היא מושלמת לימים שבא לכם משהו מתוק וכיפי, לימי הולדת, או סתם כשבא לכם להאיר את היום לעצמכם וליקרים לכם.
הכנתי לכם סרטון כדי שתראו כמה קל להכין את העוגה
עוקבים אחרי באינסטוש, בואו תראו כאן איך הכנתי –
האינסטגרם של סוויטדולי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן47– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
עוגה לכל הילדים שחוגגים יומולדת בחופש הגדול
עוגה רכה ונפלאה, ועם הקצפת והסוכריות – הביס המושלם
עוגת וניל עם סוכריות צבעוניות
המתכון בשיתוף שימרית
עוגת וניל עם סוכריות צבעוניות
סוויט דוליIngredients
- 200 גרם נטורינה
- 1 כוס סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 4 ביצים
- 2 כוסות קמח
- 1 שקית אבקת אפיה
- חצי כוס חלב סויה
- חצי כוס סוכריות צבעוניות
לציפוי העוגה
- 250 מל שמנת מתוקה להקפה
- 3 כפיות סוכר
- סוכריות צבעוניות לקישוט מעל
Instructions
- שמים נטורינה בקערת מיקסר, מוסיפים סוכר וסוכר וניל ומערבלים הכל ביחד
- מוסיפים את הביצים אחת אחרי השניה לתערובת והמיקסר ממשיך לעבוד
- מוסיפים את הקמח עם אבקת האפייה ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את החלב ומערבלים לבלילה אחידה
- עוצרים את פעולת המיקסר, מוסיפים את הסוכריות הצבעוניות ומערבבים ביד
- משמנים תבנית אפייה ויוצקים את הבלילה לתוכה
- מסדרים עם כפית את העוגה למעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות
- מכניסים את העוגה לתנור ואופים כארבעים דקות, מוציאים ומקררים
- מקציפים שמנת מתוקה עם הסוכר לקצף יציב ומקשטים את העוגה
- מפזרים מעל סוכריות צבעוניות, וכולם מתפעלים מהיופי והטעם של העוגה. בתיאבון.
