סיגרים שוקולד מעלי פילו קינוח שיעשה רושם היסטרי! ובנוסף, הקינוח פרווה, טבעוני, ככה שיתאים לכל ארוחה לקראת החגים המתקרבים, תשמרו את המתכון!
סיגריות שוקולד מבצק פילו זה ה-דבר הבא במטבח שלכם. תארו לכם את זה: נגיסה קטנה, והוואו הזה של פריכות בלתי רגילה שרק בצק פילו יכול לספק. ביס אחד והשכנים מגיעים בהמוניהם לטעום את הפלא הזה.
והשוס – זה הדבר הכי קל, כיפי וטעים שהכנתם לאחרונה, בצק פילו הוא סופר דק, מה שהופך אותו לקריספי בטירוף אחרי האפייה.
השילוב של הבצק הזה עם מילוי שוקולד חם ונמס הוא פשוט חלום!
אני השתמשתי בשמן פאם בטעם חמאה, שלוש קלוריות להתזה, שום טיגון וככה זה גם טעים, קל להכין, ויש לכם קינוח טעים בטירוף.
כל אורח מקבל מנה אישית בצורת ההגשה כל כך יפה. כוסיות קטנות מלאות בקצפת או שוקולד מומס, מכניסים את הסיגר לכוס ותאמינו לי, אי אפשר להפסיק לאכול.
אמרתי לכם – תשמרו את המתכון לחגים!
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
תשמרו את המתכון – הוא טעים כל כך!
המתכון בשיתוף תרסיס שמן "פאם"
סיגרים שוקולד מעלי פילו
סיגרים שוקולד מעלי פילו
סוויט דוליIngredients
- 1 תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
- 1 חבילת בצק עלי פילו
- 1 כוס שוקולד למריחה
Instructions
- חותכים את דף הפילו לחצי
- שמים את הדף לאורך ומורחים ממרח שוקולד על הדף
- גם אם הדף מתקפל לא נורא, תמשיכו לעבוד
- מקפלים צד אחד, מקפלים צד שני ומגלגלים את עלה הפילו ויש לנו סיגר מושלם.
- מתיזים תרסיס שמן פעם על נייר אפייה
- מסדרים את הסיגרים אחד אחרי השני
- מתיזים תרסיס שמן פאם בטעם חמאה על הסיגרים
- לתנור שחומם מראש מכניסים את הסיגרים ואופים כעשר דקות עד שהם משחימים
- מוציאים, מכינים מראש כוסיות קטנות עם שוקולד או קצפת
- להגשה שמים את הסיגרים בתוך הכוסיות ומגישים. בתיאבון.
לפרטים ורכישה