אורז עם ערמונים ורימונים בתנור, תוספת חגיגית לחג וכל כך טעימה!
להכין אורז בתנור עם ערמונים פתרון מושלם למי שרוצה להכין אורז שיצא אחד-אחד, לא דביק, ועם טעם משגע שאי אפשר לשכוח!
תשכחו מכל מה שידעתם על להכין אורז. הפחד שאולי הפעם האורז לא יצליח דווקא לפני האורחים – תשכחו מזה.
גם לא עומדים ליד הסיר ומערבבים, לא חוששים שהמים יגלשו והכי חשוב, לא עוד אורז דביק שמתפזר בצלחת. האורז יוצא אחד אחד – מושלם בטעמו. התנור לוקח על עצמו את כל העבודה הקשה!
אחרי שתכינו פעם אחת, לא תפסיקו להכין אורז בתנור.
התנור דואג לפיזור חום אחיד ומדויק שנותן לכל גרגר אורז להתבשל בנפרד. התוצאה? אורז אחד-אחד עם טעם עשיר ומרקם חלומי.
התנור מאפשר לערמונים להתבשל יחד עם האורז, והטעם האגוזי והמעודן שלהם נספג באורז ומעניק לו עומק מיוחד.
אני הכנתי את האורז בתוספת תרסיס שמן פאם, שלוש קלוריות להתזה, והאורז יצא מושלם!
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
סיר סוטאז’ מאמייל בצבעי פסטל קוטר 26
מושלם לתבשילים
מתאים לכל סוגי הכיריים כולל אינדוקציה ולתנור
לפרטים ורכישה
סיר סוטאז’ מאמייל בצבעי פסטל קוטר 26
לפני ההגשה תפזרו על האורז רימונים ותגישו לאורחים, המראה יפהפה והטעים חלומי
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
שיהיה חג שכולו בשורות טובות
המתכון בשיתוף תרסיס שמן "פאם"
אורז עם ערמונים ורימונים בתנור
אורז עם ערמונים ורימונים בתנור
סוויט דוליIngredients
- 1 תרסיס שמן פאם על בסיס קנולה
- 2 כוסות אורז
- 4 כוסות מים
- 1 שקית ערמונים מוכנים וקלופים
- 4 כפות גרגרי רימון
Instructions
- מרססים תרסיס שמן פאם על סיר הבישול
- מוסיפים את האורז, מים, מלח ומערבבים
- מוסיפים את הערמונים ומערבבים הכל ביחד
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את הסיר מכוסה ואופים כחמישים דקות
- האורז יוצא מהתנור מושלם! לא נדבק אחד אחד
- לפני ההגשה מפזרים גרעיני רימונים ויש לכם תוספת נפלאה לשולחן החג. חג שמח!