סלט כרוב שעוד לא אכלתם, הכינה אסתי, אמא של כלתי, שתמיד אצלה כל סלט הוא חגיגה. הסלטים שלה כל כך טעימים!
כשהגישה את הסלט לשולחן,עוד לפני ששאלתי, אמרה לי אל תדאגי דורית, אני אשלח לך את המתכון. בזכותה כולנו הכרנו את סלט חסה עם רוטב מנצח מושלם!
מה שיפה בסלט הזה מעבר לצבעוניות המטורפת שלו, כל פעם שמערבבים, נתגלה פאן אחר בסלט בצבעוניות שלו, ובמרקם שלו.
כשאסתי מוציאה צנצנת זכוכית ומתחילה לשקשק, אני יודעת שהסלט יהיה פצצה. היא מכינה את הסלט מראש ואז כשהיא באה היא מתבלת אותו וככה הטעם נשמר.
אם אתם רוצים לשדרג את שגרת הסלטים שלכם, קבלו את הסלט שיגרום לכם להתאהב מחדש במטבח.
זה לא סתם עוד סלט, זה שילוב מטורף של מרקמים וטעמים שפשוט אי אפשר לעמוד בפניו
כרוב וגזר שנגרסים דק-דק, יוצרים בסיס פריך ומרענן. כל ביס הוא חגיגה של רעננות.
פקאן סיני קלוי ומתוק! הוא מוסיף לסלט עומק, מליחות וקראנצ'יות נוספת שמשתלבת נהדר עם הירקות.
רוטב סויה עם דבש, המתקתקות המלוחה שלו עוטפת כל רכיב, ומחברת הכל יחד לאיזון מושלם של טעמים. הוא קליל ומפתיע, והופך את הסלט לחוויה שונה ומיוחדת.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים עוד מתכונים לסלטים?
מתכונים לסלטים
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
קוצץ חשמלי עם קערת נירוסטה 5 ליטר
שיכין לכם את הסלט הכי קצוץ שיש
לפרטים ורכישה
קוצץ חשמלי עם קערת נירוסטה 5 ליטר
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
כי הוא לא רק טעים בטירוף, הוא גם קל להכנה. תוך דקות ספורות יש לכם מנה צבעונית, עשירה ומלאת טעמים. הוא מושלם לכל ארוחה ולכל אירוח.
סלט כרוב שעוד לא אכלתם
סלט כרוב שעוד לא אכלתם
סוויט דוליIngredients
- חצי כרוב אדום
- 2 גזר
- 2 גבעולים בצל ירוק
- 100 גרם אגוזי פקאן מסוכרים/סיניים
לרוטב
- 2 כפות שמן זית
- 2 כפות דבש
- 2 כפות סויה
- 1 כף חומץ
- 2 שיני שום כתושות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
Instructions
- קוצצים את הכרוב דק דק
- את הגזר קולפים או גפרורים מה שאתם אוהבים
- את הבצק הירוק חותכים לעיגולים שמים הכל בקערה
- מפזרים את אגוזי הפקאן מעל
- מכינים את הרוטב בצנצנת זכוכית ושומרים
- לפני ההגשה מנערים שוב את הצנצנת יוצקים על הסלט ומגישים לשולחן. בתיאבון.
