שניצל מטוגן ברוטב אסייתי התוספת המושלמת במיוחד עם נשאר לכם שניצל משבת.
גם אצלכם מפונקים ולא אוכלים ביום ראשון שניצל מיום שישי? מצאתי לכם פתרון אש!
שניצל ברוטב אסייתי – שילוב של מתוק, מלוח, חמצמץ, ואפילו קצת פיקנטי, תוסיפו נודלס ליד ואתם מסודרים.
השילוב של הניגודים הוא מה שהופך את המנה הזו לגאונית. הפריכות החמה של השניצל נגד הרטיבות המבריקה של הרוטב. המליחות של השניצל הקלאסי נגד המתיקות העמוקה של הסויה, מנה שלא מפסיקים לאכול.
השניצל נשאר פריך אבל הרוטב עוטף אותו בהמון טעמים, עם הנודלס ליד ואתם מסודרים.
סט כוסות מזכוכית עם פס זהב
לפרטים ורכישה
סט כוסות מזכוכית עם פס זהב
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם
האינסטגרם של סוויט
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ’אפ?
לחצו כאן47– מתכונים לווטצ’אפ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
שניצל מטוגן ברוטב אסייתי
שניצל מטוגן ברוטב אסייתי
סוויט דוליIngredients
- 2 שניצלים מטוגנים מוכנים
- רבע כוס סויה
- חצי כוס רוטב צ'ילי אדום
- 3 כפות טריאקי
- רבע כוס מים
- טיפת מלח
- חצי כפית פלפל שחור
- 1 כף שומשום - לפיזור מעל
- 1 ריבוע נודלס
Instructions
- חותכים את השניצלים לפסים או ריבועים
- שמים בסיר קטן את כל חומרי הרוטב עם המים ומביאים לרתיחה
- כשהתערובת שלנו רותחת, מוסיפים פנימה את השניצלים. משתדלים להוסיף את החתיכות שלמות בלי הפירורים של הבצק שנפרדים בזמן החיתוך
- מערבבים לעט ומצפים את כל השניצלים עם הרוטב מבשלים כמה דקות
- בינתיים מבשלים נודלס
- כשהנודלס מוכנים שמים עליהם כף או שתיים מהשניצלים עם הרוטב ומוסיפים קצת רוטב מעל
- מפזרים שומשום ונותנים להם להרגיש כמו במסעדה. בתיאבון.