ברד פודינג קינמון וסוכר חלומי זה כמו לשכב ולאכול על כנן.
נשארה לכם חלה משבת? במקום לזרוק, אתם הופכים את ה"שאריות" האלו לקינוח הכי יוקרתי ומפנק שיש. זה קסם!
אם יש קינוח אחד שצועק "אושר טהור" ומשלב בין שני העולמות הכי טובים שיש – זה בדיוק זה. ברד פודינג (עם קינמון וסוכר חום הוא לא סתם קינוח, הוא חוויה רוחנית.
כולנו חולמים על שבלולי קינמון חמים מהתנור, אבל למי יש כוח להתפיח בצק שמרים, ללוש, לרדד ולחכות שעות?
בברד פודינג אתם מקבלים בדיוק את אותו הטעם האלוהי – הקינמון העוקצני, הסוכר החום הנמס, החמאה העשירה – ב-10 דקות עבודה נטו! בלי מיקסר, בלי לישה ובלי דרמות.
תדמיינו קוביות של חלה או בריוש שספגו בלילה עשירה של שמנת, ביצים ווניל, שנהפכות לפריכות וזהובות מלמעלה. רכות, ענניות ונמסות בפה מבפנים. זה כמו לאכול ענן של קינמון חם. כל ביס הוא חיבוק מבפנים.
ברגע שהדבר הזה נכנס לתנור, הבית שלכם הופך לקונדיטוריה בפריז. ריח מופלא של חמאה וקינמון הוא הבושם הכי טוב בעולם. השכנים יתחילו לדפוק בדלת, באחריות.
ואם הם כבר באים תציעו להם פרוסה עם גלידה למעלה – הם ישארו לתמיד!
זה חם, זה דביק, זה מתוק, וזה מוכן בצ'יק. זה הקינוח האולטימטיבי לחורף, לסופ"ש, או סתם כי מגיע לכם משהו מושח
רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן87 – מתכונים לווטצ'אפ
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
תוכלו לראות בלייב את שלבי הכנת העוגה
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
עוד מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לעוגות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ברד פודינג קינמון וסוכר חלומי
ברד פודינג קינמון וסוכר חלומי
סוויט דוליEquipment
- 1 וחצי כוס
Ingredients
- חצי חלה מפוררת או חתוכה לקוביות
- 5 ביצים
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1 וחצי כוס חלב
- 1 כוס סוכר חום
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1 כפית קינמון
- 50 גרם חמאה
לציפוי מעל
- חצי כוס סירופ סוכר
- 2 כפות סוכר חום
Instructions
- חותכים את החלה לקוביות
- בקערה מערבבים שמנת מתוקה, ביצים, חלב, סוכר, קינמון, סוכר וניל ובוחשים היטב לבלילה אחידה
- את קוביות החלה ושמים בתוך הבלילה ומערבבים היטב
- נותנים לבלילה לעטוף את החלה
- משמנים תבנית בחמאה ויוצקים את הבלילה פנימה
- מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר לשעה-שעה וחצי כדי שהטעמים יספגו
- מחממים תנורל-180 מעלות, מוציאים מהמקרר מפזרים מעל קוביות חמאה ואופים את הקסם הזה בערך ארבעים דקות.
- זה תופח, זה ממלא את הבית בריחות שאתם תשתגעו!
- לחם הפודינג תופח שזה נהדר! בודקים עם קיסם שהבתוכו יבש ומוציאים.
- מורחים סירופ סוכר מפזרים עוד קצת סוכר חום ואי אפשר להתאפק יותר עם כפית מתחילים לטעום
- אפשר להגיש עם כדורי גלידה, אנשים בכלל יברכו אתכם. בתיאבון.

