לכל אחת יש את החולשה הפרטית שלה שמפילה אותה מהרגליים.
המיגרנות של אחותי מפלחות לה את המוח בכאבים נוראים.
כשהמיגרנה מגיעה אחותי נכנסת לחדר חשוך, קומפרס מים חמים על הראש והס מלהזכיר לחישה לידה.
הבחורה מעולפת מכאבים.
בגלל שאחותי כבר מכירה את המיגרנה ולמדה לטפל בה, החליטה המיגרנה ללמד את אחותי לקח,
היא מגיעה עם חברה טובה שלה – הסחרחורות. שתיהן מתיישבות על אחותי וזהו – דברו אל הלמפה.
חברה טובה שלי רק מתווכחת/רבה עם אחותה/גיסתה/כלתה והגב נתפס לה.
ואני? אה, אני מומחית בלשרוף לעצמי את הגרון.
בריאות חברימים. זה הכי חשוב. לקום בבוקר עם שתי הרגליים על הרצפה ולהגיד תודה שאנחנו בריאים.
חולה חולה אבל עוגיות לשבת יהיו פה.
אם יש משהו שמקים אותי מהמיטה ואני מרגישה יותר טוב, זה לבוא לפה ולהשאיר פה מתכון.
והפעם – עוגיות שושנים נוסטלגיות.
עוגיות שושנים נוסטלגיות מתאימות מאד למשלוח מנות לפורים.
והפעם, לכבוד פורים החלטתי שאני מגוונת ושיחקתי עם המילויים שבפנים.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
עוגיות שושנים נוסטלגיות מכינים מבצק פריך,
קצף של ביצים שמעורבב עם אינטסנט פודינג וניל.
אני הכנתי עוגיות שושנים נוסטלגיות רגילות
עוגיות שושנים נוסטלגיות עם שוקולד צ'יפס
ובאווירת פורים הוספתי גם מרשמלו קטנים לקצף הביצים
איך מכינים עוגיות שושנים נוסטלגיות?
מרדדים בצק פריך לצורת ריבוע
מצפים בנדיבות בקצף חלבונים ואינטסטנט
ומגלגלים לרולדה ארוכה

את הרולדה פורסים לפרוסות
ומסדרים בתבנית עם רווחים בין העוגיות
בשביל להכין עם מרשמלו, מפזרים מרשמלו על קצף הביצים
ככה נראות עוגיות שושנים נוסטלגיות במילוי שוקולד צ'יפס לאחר האפייה.
הן רכות בזמן הביס העוגיה נשברת בפה
והמילוי עדין ונמס בפה.
אתם תאהבו אותם בטוח.
ואם אתם מחפשים עוד עוגיות למשלוח המנות
יש לכם במדור עוגיות בשפע – רק ללחוץ כאן – עוגיות
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוגיות שושנים נוסטלגיות במגוון מילויים
מה צריך בשביל עוגיות נוסטלגיות – עוגיות שושנים?
מעל ל – 30 עוגיות
1 חבילה בצק פריך מוכן
4 חלבונים
1 כוס סוכר
1אינסטנט פודינג וניל
למילויים:
חצי כוס שוקולד צ'יפס
חצי כוס מרשמלו קטנים
איך מכינים עוגיות שושנים נוסטלגיות?
מקציפים את החלבונים ולהוסיף לאט לאט את הסוכר עד שהקצף נהפך ליציב ולבן.
להוסיף לקצף את האינסטנט פודינג הוניל ולערבב בתנועות קיפול עדינות.
לרדד את הבצק הפריך לעלה דק.
למרוח את הקצף בכמות נדיבה על הבצק.
לגלגל לרולדה בזהירות כדי שהקצף יהיה נפוח בתוך הבצק.
לחתוך לפרוסות ולהניח על נייר אפיה פרוסה אחרי פרוסה.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים כעשר דקות.
גם אם נדמה לכם שהבצק בהיר, להוציא מהתנור ולקרר.
ניתן לשמור מעל שבוע בקופסה סגורה.
כדי להכין עם שוקולד צ'יפס או עם מרשמלו
לאחר רידוד הבצק ומריחת קצף החלבונים,
לפזר מעל שוקולד ציפס או מרשמלו קטנים ולהמשיך באותו התהליך.
גלגול, חיתוך העוגיות ולשים על תבנית לאפיה.
בעוגיות עם המרשמלו בעת האפיה
המרשמלו ימס והעוגיה תהיה יותר "ריקה" אולם עדיין תהיה טעימה.
אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק בבקשה ב SWEET DOOLY תודה!
הכלים היפים הם בחסות פוקס הום