קונפיטורת או ריבת ענבים שחורים

יש משהו בענבים השחורים שזה פשוט ממכר. הרכות שלהם בפה – אי אפשר להפסיק

שתף
הדפסה
קונפיטורת ענבים שחורים
מה צריך

1 קופסת ענבים שחורים ללא חרצנים, שטופים
כוס סוכר
מיץ לימון סחוט מחצי לימון
מקל וניל

 

מה צריך

1 קופסת ענבים שחורים ללא חרצנים, שטופים
כוס סוכר
מיץ לימון סחוט מחצי לימון
מקל וניל

 

קונפיטורת ענבים שחורים

קונפיטורת או ריבת ענבים שחורים הכנתי בדצמבר 2014 לפני עשר שנים! השבוע נשארו לי ענבים שחורים במקרר. אתם יודעים ימות מלחמה, קנינו פירות ואף אחד לא אוכל. אתמול הכנתי ריבת ענבים ירוקים. הבוקר הניחה הבת שלי את הסלסלה של הענבים השחורים על השיש
"הנה אמא תעשי ריבת ענבים שחורים"

אז עשיתי. טעות! אי אפשר להפסיק לאכול אותה. היא כל כך טעימה.
הצרות התחילו כבר בצילומים ובואו תראו איך לא הפסקתי לטעום אותה. הכנתי לכם סרטון איך הכנתי את הריבה או הקונפיטורה

 

 

הרכות שהם מתפוצצים לך בפה שוברת בך כל טיפת רצון והחלטה.
זו היתה טעות להכין את זה ולכן העפתי אותם מהבית. הצעקות לא אחרו להגיע.

“כל מה שרזיתי את רוצה שאשמין בחזרה?? זו הקונפיטורה הכי טובה שהכנת אי פעם!” כן כן, קונפיטורת ענבים שחורים.
אז אם גם אתם רוצים לקבל צעקות, בבקשה. שימו את הענבים השחורים בסוכר ותשכחו מהם.

 

קונפיטורת ענבים שחורים

תבשלו אותם לאט לאט

קונפיטורת ענבים שחורים

ואחרי זה הם יצאו כל כך יפים, כל כך מוצלחים שאני, באופן אישי, לא יכולתי להפסיק לצלם אותם

קונפיטורת ענבים שחורים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו87 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

מחפשים עוד מתכונים לריבות? בבקשה
מתכונים לריבות וקונפיטורות

כדי שהקונפיטורה תישאר לאורך זמן יש לעקר את הצנצנות בהם נשים את הריבה/הקונפיטורה, על מנת להרוג את החיידקים.
איך עושים את זה? פשוט.
שמים את הצנצנת הריקה במשך דקה במיקרו ומפעילים.
אחרי שעברה דקה, מוציאים בזהירות כי זה חם ממלאים בריבה ויש לכם צנצנת מושלמת של ריבת ענבים שחורים. 

קונפיטורת ענבים שחורים

קונפיטורת או ריבת ענבים שחורים

 

ריבת ענבים שחורים

קונפיטורת או ריבת ענבים שחורים

סוויט דולי
יש משהו בענבים השחורים שזה פשוט ממכר. הרכות שלהם בפה – אי אפשר להפסיק
Prep Time 20 minutes
Cook Time 3 hours
Total Time 3 hours 20 minutes
Course מתכונים לריבות
Cuisine בישול ישראלי

Ingredients
  

  • 1 קופסא ענבים שחורים ללא חרצנים, שטופים
  • 1 כוס סוכר
  • חצי לימון סחוט
  • 1 מקל וניל

Instructions
 

  • מניחים בסיר את הענבים, סוכר, לימון ומקל וניל ושוכחים לכמה שעות.
  • אחרי כמה שעות שמים על האש, מבשלים ומביאים לרתיחה.אחרי שרותח, מנמיכים האש, מערבבים מדי פעם ומבשלים עוד כשעה.
  • צנצנות ריקות מעקרים במיקרו כדקה ושמים את העונג הזה בפנים.
  • תהנו חברימים!
Keyword קונפיטורת או ריבת ענבים שחורים

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים