חטיפי בצק עלים עם גבינה הכנתי לגברים שלי לכבוד המונדיאל.
אין לי מושג למה אנשים שלא מסתכלים בדרך כלל בכדורגל פתאם מתיישבים לראות,
מה גם שאף פעם אני לא הבנתי את המשחק הזה.
ניחא כדורסל, אבל כדורגל?
אז ליבי הרך והרחום חס עליהם
ובעודם יושבים מול הטלויזיה וצועקים גוווולללללל או להבדיל, איזהה-טיפשששש-איך-הפסיד-את-הגול-הזה?!!
ואצלנו, זה עוד בית שאת המילה כדורגל בכלל לא ידעתי שהגברים שיודעים לאיית!
אז הייתי נחמדה ובואו תראו כמה קל להכין את הנשנושים הנהדרים האלה.
מרדדים בצק עלים שהיה במקרר, מורחים ביצה,
מפזרים מעל שומשום, קצח, זעתר,
תכל'ס כל מה שבא לך ביד ממדף התבלינים
וכמובן גם פרורי גבינה צהובה.
קל-קל.
חצי שעה בתנור ויש לכם נשנושים חלומיים!
ואז כשאת מגישה את זה והם בולסים את שואלת איך??
התשובה היחידה שאת מקבלת,
זה פצפוצי הרעש של בצק העלים שמתפרק להם בפה והפירורים שמממלאים את השטיח.
קיבינמט! כי העוזרת כבר היתה השבוע.
גברים. לכי תביני אותם!
אגב, לא חייבים לחכות למונדיאל בשביל להכין את החטיפים האלה,
גם כשבאים אורחים, אפשר להכין בשנייה האחרונה וזה נהדר!
אם אתם מחפשים עוד מתכונים לבורקסים שמכינים במהירות –
הכל כאן – מתכונים לבורקסים טעימים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו11 – לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
חטיפי בצק עלים עם גבינה
חטיפי בצק עלים עם גבינה
סוויט דוליIngredients
- חצי חבילה בצק עלים
- 1 ביצה
- 3 כפיות זעתר, שומשום, קצח – תשימו כמה שבא לכן. תפזרו מהלב
- 5 כפות פרורי גבינה צהובה
Instructions
- מרדדים את הבצק למלבן. מורחים ביצה טרופה על הבצק, מפזרים את התבלינים ובסוף מפזרים את הגבינה.
- לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את המאפה חצי שעה, הבית מתמלא ריחות וזה פשוט שוס.
- טעים טעים!
מה צריך בשביל נשנושי בצק עלים עם גבינה צהובה ותבלינים?
חצי חבילה בצק עלים – אני השתמשתי בבצק עלים מוכן
1 ביצה טרופה
2-3 כפיות של זעתר, שומשום, קצח – תשימו כמה שבא לכן. תפזרו מהלב(:
4-5 כפות פרורי גבינה צהובה
איך מכינים נשנושי בצק עלים עם גבינה צהובה ותבלינים?
מרדדים את הבצק למלבן.
מורחים ביצה טרופה על הבצק,
מפזרים את התבלינים ובסוף מפזרים את הגבינה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את המאפה
חצי שעה, הבית מתמלא ריחות וזה פשוט שוס.
טעים טעים!
רצוי מאד להגיש חם ולשמוע כמה שזה טעים.
אגב, לא חייבים לחכות למונדיאל בשביל להכין את החטיפים האלה(:
