מתכון לעוגת תפוזים בחושה פרווה גבוהה וטעימה, בחיי אחת העוגות הטעימות שתכינו.
היא כל כך רכה, עסיסית, נימוחה, ממש אבל ממש טעימה!
והקטע המצחיק קלות ההכנה של העוגת תפוזים – קערה, מזלג צ'יק צ'ק עברו חמש דקות ויש לכם עוגה מהחלומות!
בדרך כלל אני מכינה עוגת תפוזים כעוגת טורט – עוגת ספוג או איך שקראו לה.
שנים מכינה והיא באמת עוגה להיט, הבעיה של עוגת הספוג היא הפרדת הביצים,
ומישהי כתבה לי פעם, ברגע שאמרת הפרדת ביצים הפסקתי לקרא, אני אף פעם לא מסתדרת עם זה.
לכן החלטתי שעוגת התפוזים שאכין תהיה קלה להכנה.
הנה הכנתי פה עוגת טורט גבוהה – מתכון לעוגת פיניאטה העוגה שהתחפשה
מילא קלה להכנה עוגת תפוזים שהכנתי, יצאה מהתנור יפה וגבוהה כמו כיכר לחם
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

עוגת תפוזים גבוהה, רכה, עסיסית אלוהים מהזה טעימה!
עוד מתכונים לעוגות בחושות וקלות תמצאו כאן – עוגות בחושות
מתכון לעוגת תפוזים בחושה פרווה
מתכון לעוגת תפוזים בחושה פרווה
סוויט דוליIngredients
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- 1/2 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים
- 2 כוסות קמח תופח או 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
- אבקת סוכר – לקישוט העוגה מעל – לא חייבים
סוויט טיפ:
- אחת העוגות הקלות והטעימות שתכינו.
- אפשר להכין בשתי תבניות אינגליש קייק או תבנית 24
- כל המידות הן בכוס בינלאומית
- אפשר להכין במיקסר הכי קל עם קערה ומטרפה או מזלג
Instructions
- שמים בקערה שתי ביצים, סוכר וסוכר וניל ומערבבים הכל ביחד.
- מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים
- להוסיף לעיסה את הקמח ולערבב הכל ביחד
- מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק או תבנית 24 עגולהבתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגות ואופים כחצי שעה עד ארבעים דקותמוציאים מקררים ומתענגים על הטעם.
- אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.
סוויט טיפ:
אחת העוגות הקלות והטעימות שתכינו.
אפשר להכין בשתי תבניות אינגליש קייק או תבנית 24
כל המידות הן בכוס בינלאומית
אפשר להכין במיקסר הכי קל עם קערה ומטרפה או מזלג
מה צריך בשביל עוגת תפוזים בחושה פרווה גבוהה וטעימה?
2 ביצים
1 כוס סוכר
2 סוכר וניל
חצי כוס שמן
1 כוס מיץ תפוזים טרי סחוט
2 כוסות קמח תופס או 2 כוסות קמח רגיל עם 2 כפיות אבקת אפיה
אבקת סוכר – לקישוט העוגה מעל – לא חייבים
איך מכינים עוגת תפוזים בחושה פרווה גבוהה וטעימה?
שמים בקערה שתי ביצים, סוכר וסוכר וניל ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים את השמן ומיץ התפוזים ומערבבים
להוסיף לעיסה את הקמח ולערבב הכל ביחד
מעבירים לשתי תבניות אינגליש קייק או תבנית 24 עגולה
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את העוגות ואופים כחצי שעה עד ארבעים דקות
מוציאים מקררים ומתענגים על הטעם.
אפשר לפזר מעל אבקת סוכר.
שבת שלום!
