עוגת שוקולד לפסח ללא גלוטן.
כן-כן מה שאתם שומעים. עוגת שוקולד לפסח שאין בה אפילו לא קמצוץ של קמח מכל סוג שהוא.
ביצים, חמאה, סוכר ושוקולד. סה-טו! זהו!!
הכנתי לכם סרטון איך מכינים את העוגה שיהיה לכם מובן וקל.
בדרך כלל אתם מדלגים על השלב הזה ולא מסתכלים על הסרטון
ממליצה בחום להסתכל על הסרטון – שלב אחרי שלב הראיתי איך הכנתי את העוגה.
תקשיבו, עוגת שוקולד לפסח ללא גלוטן רכה, עסיסית, ח ל ו מ י ת!
עוגת פאדג' שוקולד אמיתית!
מכינים מארבעה מצרכים בלבד
אני הוספתי ציפוי גאנש כדי להשביח את טעמה.

ככה עוגת שוקולד לפסח ללא גלוטן נראתה לפני שנכנסה לתנור
שמתי נייר אפיה בתחתית
ונייר אפייה מסביב כדי שהעוגה לא תגלוש ותשמור על גובהה

נראתה אחרי שיצאה מהתנור.
יש לאפות אותה כחמישים דקות
ובבקשה לא לשכוח בתנור כי חשוב שהיא תהייה רכה
ולא בטון כשמוציאים אותה מהתנור

היא שערורייתית כמה היא טעימה
מ ל א ה בשוקולד ונהדרת.
תוכלו למצוא עוד מתכונים לעוגות שוקולד לפסח כאן
מתכונים לעוגות שוקולד לפסח
ויש גם קינוחי כוסות ומתכונים מתוקים לפסח רק ללחוץ
קינוחים של פסח
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ככה נראתה העוגה אחרי שציפיתי אותה בגאנש שוקולד.

עוגת שוקולד לפסח ללא גלוטן
סוויט טיפ:
את העוגה אפיתי בתבנית 24
מה צריך בשביל עוגת שוקולד לפסח?
6 ביצים
1 כוס סוכר
350 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה
לגאנש השוקולד:
200 גרם שוקולד מריר
1 שמנת מתוקה
איך מכינים עוגת שוקולד לפסח?
מפרידים את הביצים לחלבונים וחלמונים.
בקערת מיקסר שמים את החלבונים.
מתחילים להקציף במהירות איטית ועוברים למהירה,
מוסיפים חצי כוס סוכר בשלוש פעמים לאט.
הקצף צריך להיות חזק כמו בטון, כשהופכים את הקערה הוא נשאר יציב
(תוכלו לראות בסרטון).
מעבירים את החלבונים לקערה נוספת.
לקערת המיקסר עם שאריות החלבונים יוצקים את החלמונים.
כן כן, לא שוטפים הכל בסדר, עבודה קלה זה כאן.
מוסיפים חצי כוס סוכר לחלמונים ומקציפים היטב עד לקבלת קצף בהיר ותפוח.
ממיסים במיקרו את החמאה והשוקולד בפולסים מהירים
מוציאים, מערבבים עד לקבלת נוזל סמיך.
יוצקים את השוקולד לקערת החלמונים ומקציפים פעמיים במיקסר.
עוצרים את המיקסר, יש לנו שתי קערות
קערת חלבונים וקערת שוקולד עם חלמונים.
לקערת השוקולד מעבירים כף מהחלבונים ומערבבים די מהר שהנוזל יהיה טיפה סמיך
מעבירים את כל החלבונים לקערה ובתנועות עטיפה, מקפלים פנימה את החלבונים.
כן אנ ייודעת שאתם לא משתגעים על המושג תנועות עטיפה אבל אם תסתכלו בסרטון תוכלו לראות בדיוק איך הכנתי את העוגה,
ויהיה לכם ממש קל!
לתנור שחומם מראש ל – 150 מעלות, אופים את העוגה כחמישים דקות.
אם התנור שלכם חזק תשימו לב שהעוגה לא תישרף יתר על המידה,
כשמכניסים קיסם צריך שהקיסם יצא עם פירורים עליו.
להכין גאנש שוקולד:
200 ג' שוקולד
1 שמנת מתוקה
מרתיחים שמנת מתוקה, שמים בתוכו את השוקולד מכבים את האש ושוכחים לעשר דקות.
לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה ויוצקים על העוגה.
עוגת שוקולד פאדג' חלומית לפסח אתם תהנו מכל ביס שלה!
חג שמח אהובות ואהובים!
הכלים המרהיבים בחסות פוקס הום