מתכון לכבד קצוץ הכי טעים שיש
בשביל להכין כבד קצוץ הלכתי לאחותי כמובן.
אחותי כבר שנים מכינה כל ראש השנה ופסח כבד קצוץ,
זה הכבד קצוץ הכי טעים שיש, בטעם של פעם.
אחותי האהובה היתה מוכנה לחשוף את כל הסודות של הכנת כבד קצוץ.
בואו נכין ביחד שלב אחרי שלב.
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
שלב ראשון
בשביל להכין כבד קצוץ ראשית שוטפים את הכבד היטב.
שמים במסננת את הכבדים, שוטפים ומנקים גם מגידים שנמצאים בתוך הכבד.
אם יש כיס מרה לחתוך אותו כדי שהכבד לא יהיה מר.
לאחר ששטפנו, משאירים את הכבדים במסננת ומפזרים מעל מלח.
שלב הביצים הקשות
מבשלים ביצים קשות בסיר נפרד.
בזמן שהביצים מתבשלות נכין את הכבד.
כשהביצים מוכנות מקררים את הביצים
שלב הטיגון
מחממים מחבת לחום חם מאד(פלנצה) ומפזרים את הכבדים על המחבת החם.
מפזרים כך שכל כבד יהיה לו את המקום שלו בתבנית וצולים את הכבדים היטב.
צולים משני הצדדים עד שהכבדים מוכנים ומניחים לכבדים להתקרר.
שלב הבצל
יוצקים כארבע עד חמש כפות שמן למחבת ומטגנים בצלים עד לגוון חום בהיר.
שלב הטחינה והעירבוב
במכונת בשר אחותי טוחנת הכל ביחד,
כבד, בצל מטוגן וביצים לעיסה אחידה.
מוסיפים לטחינה כארבע כפות מהשמן של הבצל, מוסיפים מלח ופלפל.
אחרי שטחנו את כל הכבד מוסיפים מיונז ומערבבים הכל ביחד.
מעבירים לקופסה סגורה.
יש לכסות את הכבד הקצוץ עם נייר כסף כשהחלק המבריק על הכבד אם לא, הכבד משחיר.
רוצים לקבל מתכונים לווטצאפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
רק לחצו כאן4 – מתכונים לווטצאפ
ליד הכבד קצוץ תמיד מגישים אצלנו גם
סלט תפוחי אדמה שהמתכון שלו כאן
סלט תפוחי אדמה
עוד מתכונים לעוף תמצאו כאן
מתכונים לעוף
תפריט לסלטים נוספים תמצאו כאן
מתכונים לסלטים
עוד מתכונים לראש השנה
מתכונים לראש השנה
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לכבד קצוץ הכי טעים שיש
מה צריך בשביל כבד קצוץ הכי טעים שיש?
1 קילו כבד עוף טרי
5 ביצים
3 בצלים קצוצים
5 כפות שמן
4-5 כפות מיונז
מלח ופלפל לפי הטעם
איך מכינים כבד קצוץ הכי טעים שיש?
שלב ראשון
בשביל להכין כבד קצוץ ראשית שוטפים את הכבד היטב.
שמים במסננת את הכבדים, שוטפים ומנקים גם מגידים שנמצאים בתוך הכבד.
אם יש כיס מרה לחתוך אותו כדי שהכבד לא יהיה מר.
לאחר ששטפנו, משאירים את הכבדים במסננת ומפזרים מעל מלח.
שלב הביצים הקשות
מבשלים ביצים קשות בסיר נפרד.
בזמן שהביצים מתבשלות נכין את הכבד.
כשהביצים מוכנות מקררים את הביצים
שלב הטיגון
מחממים מחבת לחום חם מאד(פלנצה) ומפזרים את הכבדים על המחבת החם.
מפזרים כך שכל כבד יהיה לו את המקום שלו בתבנית וצולים את הכבדים היטב.
צולים משני הצדדים עד שהכבדים מוכנים ומניחים לכבדים להתקרר.
שלב הבצל
יוצקים כארבע עד חמש כפות שמן למחבת ומטגנים בצלים עד לגוון חום בהיר.
שלב הטחינה והעירבוב
במכונת בשר אחותי טוחנת הכל ביחד,
כבד, בצל מטוגן וביצים לעיסה אחידה.
מוסיפים לטחינה של הכבד, הביצים והבצל כארבע כפות מהשמן של הבצל, מוסיפים מלח ופלפל.
אחרי שטחנו את כל הכבד מוסיפים מיונז ומערבבים הכל ביחד.
מעבירים לקופסה סגורה.
יש לכסות את הכבד הקצוץ עם נייר כסף כשהחלק המבריק על הכבד אם לא, הכבד משחיר.
הצעת הגשה
יוצרים כדורים מהכבד הקצוץ.
על צלוחיות קטנות מפזרים ביצה מגורדת
מניחים את כדורי הכבד הקצוץ
ומקשטים במלפפון חמוץ ועלי חסה.
מו-מוש-מושלם!
הכבד קצוץ הכי טעים שאכלתם בחיים!