כדורי שוקולד צבעוניים בצבעי כחול לבן הכנתי במסגרת חגיגות השבעים למדינה. כדורי שוקולד הילדים משתגעים עליהם, אבל הפעם שידרגתי את כדורי השוקולד. כדי להכין כדורי שוקולד צבעוניים, מכינים כדורי שוקולד מראש.
אפשר להכין כדורי שוקולד עם הילדים. בפעם הקודמת שהכנתי כדורי שוקולד שנעלמים בלילה, הנכדה שלי עזרה לי לגלגל את הכדורים בקוקוס. נכון, כל הרצפה אחרכך היתה מלאה בקוקוס אין ספק, אבל איזה כיף זה להכין כדורי שוקולד עם הקטנים נכון?!
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
הפעם שידרגתי את כדורי השוקולד ואחרי הכנתם טבלתי אותם בגאנש שוקולד. מכינים גאנש שוקולד ומעבירים לכוס. בכדורי השוקולד נועצים קיסמים או שיפודים וטובלים את כדורי השוקולד בכוס של גאנש השוקולד. אחרי הטבילה של כדורי השוקולד בגאנש, מחזיקים מעל הכוס את כדור השוקולד כדי ששאריות השוקולד יטפטפו בחזרה לכוס.
מכינים מראש את כל הסוכריות הצבעוניות שאתם רוצים לקשט טובלים בעדינות את כדורי השוקולד, או מפזרים בזהירות על כדורי השוקולד את הסוכריות הצבעוניות. הם יעופו על זה.
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
תודה לאחותי שעזרה לי בסטיילינג המדהים לכדורי השוקולד ובהעמדה
לעוד מתכונים מיוחדים רק לחצו כאן – מתכונים ליום העצמאות
לעוד מתכונים בכחול לבן כאן
מתכונים מתוקים בכחול לבן
נרשמה התלהבות רבתית מכדורי השוקולד הצבעוניים,
הם יותר מטעימים, כי בנוסף לכדורי השוקולד יש גם את שכבת הגאנש.
אתם תהנו להכין אותם ויותר לטעום אותם.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
כדורי שוקולד צבעוניים בצבעי כחול לבן
סוויט טיפ –
במקום 200 גרם שוקולד מריר, אפשר להשתמש ב -100 גרם שוקולד חלב ו-100 גרם שוקולד אגוזים.
משפר את הטעם משו!
מה צריך כדורי שוקולד צבעוניים בצבעי כחול לבן?
250 גרם פתי בר – שרוול פתי בר
200 גרם שוקולד מריר
2 כפות ממרח שוקולד נוטלה
חצי כוס חלב
לקישוט:
גאנש שוקולד
להכין גאנש שוקולד:
200 גרם שוקולד
1 שמנת מתוקה
מרתיחים שמנת מתוקה, מכבים את האש, שמים בתוכו את השוקולד ושוכחים לעשר דקות.
לאחר מכן מערבבים היטב לעיסה אחידה.
שמים בצד.
איך מכינים כדורי שוקולד צבעוניים בצבעי כחול לבן?
טוחנים בבלנדר את הפתי בר או שוברים עם פטיש שניצלים.
שמים בצלחות שוקולד, נוטלה וחלב ושמים במיקרו, ממיסים ומערבבים.
שופכים השוקולד לבלנדר לפירורי הפתי בר, מפעילים לסיבוב או שניים עד שהכל מתערבב.
אם עדיין הבלילה רכה, לשים במקרר את הקערה לחצי שעה.
אחרי שהוצאנו מהמקרר, ליצור כדורים.
מכניסים לכדור השוקולד קיסם וטובלים בגאנש השוקולד.
מניחים בכוס גבוהה ונותנים לשוקולד לטפטף.
מקשטים בסוכריות צבעוניות מכל הסוגים.
תענוג!