אנטיפסטי קולורבי וסלק בתנור

איך מכינים אנטיפסטי נהדר של קולורבי בתנור וסלק בתנור

שתף
הדפסה
אנטיפסטי - קולורבי וסלק בתנור
מה צריך

2 קולורבי
1 סלק
שמן זית
מלח,פלפל שחור לפי הטעם

מה צריך

2 קולורבי
1 סלק
שמן זית
מלח,פלפל שחור לפי הטעם

אנטיפסטי - קולורבי וסלק בתנור

אנטיפסטי קולורבי וסלק בתנור הכנתי לארוחת שישי.
בטח שמתם לב שבזמן האחרון אני בענייני ירקות ואוכל בריא,
ולכן אני מחפשת כל מיני אפשרויות.
האמצעית שלי משתגעת על אנטיפסטי, של קישואים, גזר, כרובית,
אני מכינה תבניות עם ירקות ובא לציון גואל.
הסלק מככב אצלי בזמן האחרון הרבה במטבח.
אני טוחנת סלק חי במעבד מזון, שמה במקרר וכל פעם מוסיפה כף או שתיים לסלט. נהדר!
השבוע החלטתי לנסות את הקלורבי והסלק בתנור.
הקולורבי הוא מזון דיאטה מושלם, והוא מאד בריא כי הוא דל-קלוריות, עשיר בסיבים, ועמוס ברכיבים תזונתיים מועילים.
החלטתי להגיש את הקולורבי בצורת אנטיפסטי.
חלק מהקולורבי פרסתי לגפרורים כמו צ'יפס וחלק לפלחים ממש כמו תפוחים, לתנור והגשתי לשולחן.
"אמא, מה זה?"
"תטעמו ותגידו מה דעתכם"
אז ככה:
לקח להם כמה שניות להבחין שזה קולורבי, עם הסלק כמובן לא היתה בעיה.
מבחינת טעמים:
אחת העדיפה את הקולורבי בצורת צ'יפסים והודיעה שהיא מבקשת בפעם הבאה יותר שרוף.
אחד אמר ששניהם טעימים והאמת גם אני אהבתי מאד! מאד!
הקולורבי מתרכך ממש כמו תפוח אדמה והוא פשוט טעים.
תנסו מחכה לשמוע מה דעתכם.

עז תלם הוא בלוגר מוכשר, בעל האתר The Kitchen Coach
פתח בלוג באנגלית, בו תוכלו למצוא מתכונים  עם מתכונים נהדרים
רק ללחוץ כאן – Oz Telem's food blog 

אנטיפסטי - קולורבי וסלק בתנור

לעוד מתכונים עם ירקות רק לחצו כאן
מתכונים לירקות

מתכונים לסלטים מצויינים לחצו כאן
מתכונים לסלטים

ואם אתם מעוניינים להצטרף
בואו10 – רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

אנטיפסטי - קולורבי וסלק בתנור

אנטיפסטי קולורבי וסלק בתנור

 


מה צריך בשביל אנטיפסטי – קולורבי וסלק בתנור?

2 קולורבי
1 סלק
שמן זית
מלח,פלפל שחור לפי הטעם

איך מכינים אנטיפסטי – קולורבי וסלק בתנור?

מקלפים את הקולורבי והסלק מהקליפה.
חותכים את הקולורבי לשניים ואחרכך לרבעים, או לאצבעות כמו צ'יפס.
חותכים את הסלק לפסים או חצאי עיגול.
משמנים נייר אפיה, מפזרים את הקולורבי והסלק
מזליפים מעל שמן זית, מפזרים מלח ופלפל
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כארבעים דקות.
הקולורבי יתרכך, הסלק יאבד מעט מצבעו אבל הם יהיו טעימים אש!
להוציא מהתנור, לקרר ולנשנש חופשי.
בתיאבון!

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים