מתכון לקראמבל תותים משגע מכינים אחרי שפותחים את המקרר
ורואים מול העיניים קופסת תותים שאם לא נאכל עכשיו, התותים ימותו.
קראמבל תותים זה פשוט תענוג להכין כי מכינים בדקות
וכשמגישים אותו חם זה חלום.
אפשר להוסיף קצפת ליד או גלידה ואז בכלל ירשמו התעלפויות נהדרות!
הכנתי לכם סרטון איך בדיוק מכינים קראמבל תות תוכלו לראות כאן
אז איך מכינים קראמבל תותים משגע
שמים בקערה קוביות תותים עם סוכר
וקורנפלור ונותנים לתותים לעמוד בזמן שמכינים את הקראמבל
ושומרים על הנוזלים של התותים
מכינים את כל החומרים לקראמבל התותים




ועם הרוטב של התותים זו מנה מושלמת!
מאמינה שבכלל אנשים יתעלפו מרוב עונג.

למתכוני עוגות וקינוחים נוספים עם פירות לחצו כאן
עוגות עם פירות
לעוד מתכונים לעוגות לחצו כאן
מתכונים לעוגות
ואם אתם בענייני פורים
כל המתכונים והרעיונות למשלוח מנות לפורים רק ללחוץ
מתכונים לפורים
בואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
בה תמצאו המון מתכונים טעימים
ותוכלו לשתף גם את המתכונים שלכם
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לקראמבל תותים משגע
סוויט טיפ:
תבנית 20X30 או תבנית עגולה 24
רצוי תבנית מפיירקס כדי שהתותים לא יגירו נוזלים לתנור
מה צריך בשביל מתכון לקראמבל תותים משגע?
500 גרם תות שדה
2 סוכר וניל
רבע כוס סוכר
כפית גרידת לימון
1 כף קורנפלור
לקראמבל
100גרם חמאה
100 גרם שקדים טחונים
חצי כוס קמח לבן
חצי כוס סוכר חום
איך מכינים מתכון לקראמבל תותים משגע?
שוטפים את התותים היטב וחותכים לריבועים ומעבירים לקערה.
שמים בקערה את התותים, מוסיפים סוכר, סוכר וניל, גרידת לימון וקורנפלור,
קורנפלור מוסיפים על מנת לעבות את הרוטב שלא יהיה נוזלי מדי.
מערבבים הכל ביחד ומניחים בצד.
מכינים את הקראמבל
שמים בקערה את החמאה, שקדים, סוכר וקמח ומערבבים לקבלת פירורים.
לתבנית אפייה מעבירים את תערובת התותים עם הנוזלים,
מפזרים מעל את פירורי הבצק/הקרמבל.
מכניסים את התבנית לתנור שחומם מראש ל -180 מעלות.
אופים כחצי שעה עד ארבעים דקות כשהבצק למעלה משחים מוציאים.
אפשר לאכול חם וזה אלוהי!
אפשר להוסיף כדור גלידה או קצפת ואז בכלל צפויה התעלפות.
קראמבל תותים משגע!!