בייגלה מכרובית ללא גלוטן

בייגלה כרובית ללא גלוטן פריך וטעים

שתף
הדפסה
בייגלה מכרובית ללא גלוטן
מה צריך

1 חבילה פתיתי כרובית "– 800 גרם
200 גרם גבינה צהובה
2 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לקישוט מעל – שומשום, קצח או פרג שלם.

סוויט טיפ

גירסה טבעונית – לבקשת הקהל
במקום הביצים – אפשר לשים 2 כפות טחינה
או
לוותר בכלל על הטחינה, להוסיף כף או שתיים של קמח לבלילה.
במקום הגבינה הצהובה יש להשתמש בגבינה צמחית צהובה הנמכרת במרכולים.

כמות בסוף:
יוצאים כ – 10-12 בייגלה תלוי בגודל העיגול.

מה צריך

1 חבילה פתיתי כרובית "– 800 גרם
200 גרם גבינה צהובה
2 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לקישוט מעל – שומשום, קצח או פרג שלם.

סוויט טיפ

גירסה טבעונית – לבקשת הקהל
במקום הביצים – אפשר לשים 2 כפות טחינה
או
לוותר בכלל על הטחינה, להוסיף כף או שתיים של קמח לבלילה.
במקום הגבינה הצהובה יש להשתמש בגבינה צמחית צהובה הנמכרת במרכולים.

כמות בסוף:
יוצאים כ – 10-12 בייגלה תלוי בגודל העיגול.

בייגלה מכרובית ללא גלוטן

בייגלה מכרובית ללא גלוטן משלושה מצרכים בלבד – הוא מתכון שוס! בייגלה מכרובית פריך וטעים, דרך נפלאה לתת לילדים ירקות, בלי שידעו.
הכנתי את הבייגלה כרובית ללא גלוטן, כי זו דרך נפלאה להחליף את הפחמימות במנה.

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

עד שלא נותנים ביס בכלל לא מזהים שהבייגלה מכרובית.
נגמרו הצילומים, עמדו הבייגלה על משטח הצילום,
הגיע המבקר הכי גרוע שלי
"מה זה?"
"תטעם!"
"מה זה??"
"תטעם ואחרי שתטעם אגיד לך"
טעם ואמר "מצויין! מה זה?"
"בייגלה מפתיתי כרובית"
"מצויין! תביאי עוד אחד" וככה הסתיימה השיחה.

אז מה צריך בשביל בייגלה כרובית ללא גלוטן פריך וטעים?
הכנתי לכם תמונה עם כל המוצרים

בייגלה מכרובית ללא גלוטן

הכי חשוב, אחרי שמוציאים את פתיתי הכרובית מהשקית,
שמים במיקרו להפשרה ואחרי זה מעבירים את הפתיתים למגבת מטבח
וסוחטים היטב! היטב!! את פרורי הכרובית.
זה הסוד.
שלא תהייה טיפת מים בתערובת כי ככה פרורי הכרובית
שומרים על הפריכות.
בייגלה מכרובית ללא גלוטן

מערבבים את כל העיסה ביחד
וגם אם נדמה לכם שהעיסה לא מספיק נדבקת,
אל תדאגו בזמן האפייה הגבינה הצהובה תעשה את העבודה
ו"תדביק" את כל העיסה ביחד.
יוצרים עיגולים, משטחים אותם ועם כף מעץ או אצבע
יוצרים חור באמצע.
בייגלה מכרובית ללא גלוטן

כדי שיהיה לכם קל לגרד את הכרובית,
בבקשה המגרדת הכיטובה שיש!

 

 

בלעדי לסוויט דולי: חותך ומגרד רב תכליתי Drum Grater
99 ₪

 

 

ככה הבייגלה נראים לפני שנכנסו לתנור

בייגלה מכרובית ללא גלוטן

יצאו מהתנור

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בייגלה מכרובית ללא גלוטן בייגלה מכרובית ללא גלוטן
פריכים טעימים פשוט נפלאים!
עם ממרח גבינה או ממרח זיתים ועגבניות
הם היו פשוט חלום!

בואו הצטרפו לקהילה האוכל הטעימה שלנו
בה תמצאו המון מתכונים טעימים
ותוכלו לשתף גם את המתכונים שלכם
אופים ומבשלים עם סוויט דוּל
י

 

 

בייגלה מכרובית ללא גלוטן

 

לעוד מתכונים ללא גלוטן רק לחצו כאן
מתכונים ללא גלוטן


לעוד מתכונים לילדים רק לחצו כאן
מתכונים לילדים

בואו להשתתף בהגרלה לקבל מתנות לפורים
והצטרפו עכשיו לקבוצת האוכל שלנו
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

אם אתם מעוניינים לקבל מתכונים בווטצ'אפ
בואו71– לחצו כאן – קבוצת ווטצ'אפ למתכונים

 

חלק  הכנתי בקאפקייקס.
מלאתי תבניות קאפקייקס רבע בגובה ושוב חוררתי באמצע.
לאחר האפייה קילפתי את נייר הקאפקקייקס ונשארו לי
חישוקים קטנים ויפים. בייגלה מכרובית ללא גלוטן

והתמונות ששלחתן לי הכי ממלאות את ליבי אושר!
בייגלה מכרובית ללא גלוטן

בייגלה מכרובית ללא גלוטן

 

גירסה טבעונית – לבקשת הקהל
במקום הביצים – אפשר לשים 2 כפות טחינה
או
לוותר בכלל על הטחינה, להוסיף כף או שתיים של קמח לבלילה.
במקום הגבינה הצהובה יש להשתמש בגבינה צמחית צהובה הנמכרת במרכולים.

כמות בסוף:
יוצאים כ – 10-12 בייגלה תלוי בגודל העיגול.

מה צריך בשביל בייגלה מכרובית ללא גלוטן?

 

800 גרם פתיתי כרובית
200 גרם גבינה צהובה
2 ביצים
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לקישוט מעל – שומשום, קצח או פרג שלם.

איך מכינים בייגלה מכרובית ללא גלוטן?

 

מוציאים מהמקפיא את פירורי הכרובית ומעבירים להפשרה במיקרו לעשרים שניות.
או – טוחנים כרובית לפירורים.
מעבירים למגבת מטבח את כל פירורי הכרובית וסוחטים היטב את כל המים.
אבל היטב! שלא יישארו מים בכרובית, כי כשפרורי הכרובית יבשים הם פריכים אחרי האפייה.
מעבירים לקערה את פירורי הכרובית. מוסיפים גבינה צהובה.
מאחת הביצים מוציאים כף שישמש לנו בסוף למרוח על הבייגלה
ומוסיפים את הביצים מלח ופלפל ומערבבים היטב. יוצרים עיסה אחידה.
אם העיסה נראית לכם לא מספיק מוצקה, אל תדאגו,
בזמן האפייה הגבינה הצהובה תעשה את העבודה ותקשה את הבייגלה.
מצפים תבנית בנייר אפייה, יוצרים לביבות ומשטחים אותם על תבנית האפייה.
עם כף מעץ או אצבע יוצרים חור באמצע.
מורחים ביצה טרופה על הבייגלה ומפזרים מעל שומשום, קצח או פרג שלם.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הבייגלה ואופים כארבעים דקות עד שהם משחימים.
מוציאים מהתנור, נותנים להם להתקרר מעט, לוקחים ביס ואומרים ואו!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים