ממנהלת לשכה לבלוגרית מצליחה, או יותר נכון,
ממנהלת לשכת סמנכ"ל לבלוגרית אפייה מצליחה.
הכתבה התפרסמה ב"מוטקה" ותוכלו לקרא את הכתבה כאן – ממנהלת לשכת סמנכ"ל לבלוגרית אפייה מצליחה
29/05/2019 קרן אוחיון
הנה ההתחלה:
כשדורית מנו טל-אור נאלצה בנסיבות בריאותיות לפרוש מתפקיד בכיר שביצעה 20 שנה, היא לא חשבה לרגע שדי מהר תהפוך לאושיית אפייה מובילה ברשת. ראיון ומתכונים, כמובן.
דורית מנו טל-אור שימשה במשך עשרים שנה מנהלת לשכתו של סמנכ"ל בית הספר הפרטי "הריאלי" בחיפה,
ודמות מוכרת בעיר. שום דבר לא הכין אותה לכך שהיא תצטרך לפרוש במפתיע, בנסיבות בריאותיות.
אבל יותר מזה: שום דבר לא הכין את טל-אור, האימא והסבתא שבאמצע שנות החמישים שלה נאלצה לשבת בבית אחרי שנים ארוכות של קריירה ניהולית בתפקיד בכיר,
שהיא תהפוך את הלימון ללימונדה.
את השהות בבית והשיטוטים במחשב וברשת היא הפכה לקריירה מצליחה באפייה ובבישול,
והיום היא נחשבת אושיית רשת מובילה עם עשרות אלפי עוקבים ברשתות החברתיות. את האהבה למטבח היא תרגמה להפיכתה למותג ישראלי עם מעריצים מושבעים.
טל-אור, בת 59 (נראית הרבה פחות) נשואה לשלומי, אהוב נעוריה מגיל 16 ויש להם שלושה ילדים: גלי בת 36, לירון בת 35
("התחתנתי מאוד צעירה ובזמני הדעה הרווחת הייתה שכאשר מניקים לא נכנסים להריון. ובכן, זה קשקוש")
ואסף בן 29. היא גרה בחיפה, בת למשפחה סלוניקאית שהסבים משני הצדדים הגיעו בהזמנת אבא חושי לבנות את נמל חיפה בשנות העשרים – ומאז הם כאן.
היא גם סבתא לשלושה נכדים, ובתה שנשואה לשבדי זיכתה אותה לא רק בתואר סבתא הישראלי
אלא גם בכינוי "מורמור" – סבתא בשבדית, ובהתמחות מיוחדת באפייה מהמטבח השבדי (ויש לנו גם מתכונים בהמשך).
את הכתבה כולה תמצאו כאן – ממנהלת לשכת סמנכ"ל לבלוגרית אפייה מצליחה
"תמיד הייתי חיית אינטרנט". טל-אור בפעולה, צילום: אור הגר
ואת תגובות האנשים בפייסבוק תוכלו לראות כאן – פייסבוק
תודה לקרן אוחיון על כתבה נהדרת ומדוייקת,
ממש לא תיכננתי את "הקריירה השניה" שלי,
אבל אני כל כך אוהבת אותה! תודה לכם שאתם איתי!
רוצים לקבל מתכונים למייל?
רק ללחוץ כאן –
מחפשים מתכונים מהירים וטעימים?
רוצים מתכונים טעימים ומהירים?אצל סוויט דולי תמצאו מבחר מתכונים
עוד כתבות תמצאו כאן – הסוויט בתקשורת
בואו הצטרפו לקבוצת האוכל שלנו
מוזמנים לכאן –
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי