מתכון לקיגל תפוחים פרווה

פשטידת אטריות קריספית עם תפוחים סוכר וקינמון ויש גירסה לסוכרתיים

שתף
הדפסה
kigel
מה צריך

100 גרם נטורינה
3 תפוחים ירוקים
1 כוס סוכר
כפית קינמון
חצי חבילת פסטה מוכנה
2 ביצים
אבקת סוכר לפיזור מעל

סוויט טיפ

לגירסת ללא סוכר לסוכרתיים
יש להשתמש ב"כמו סוכר" חצי כוס

מה צריך

100 גרם נטורינה
3 תפוחים ירוקים
1 כוס סוכר
כפית קינמון
חצי חבילת פסטה מוכנה
2 ביצים
אבקת סוכר לפיזור מעל

סוויט טיפ

לגירסת ללא סוכר לסוכרתיים
יש להשתמש ב"כמו סוכר" חצי כוס

kigel

מתכון לקיגל תפוחים פרווה,
או בעברית פשוטה, פשטידת אטריות עם תפוחים סוכר וקינמון.
לאחר האפייה, השכבה העליונה נעשית קריספית באפייה, באמצע רך ועסיסי עם המון תפוחים,
פשוט פשטידה נפלאה.

אבל לפני המתכון יש לי בשבילכם סיפור נהדר.
לנכדתי הגדולה ולי יש משחק נהדר, קוראים לזה משחק השאלות.
אני חושבת על דמות והיא בעזרת שאלות
מנסה למצוא מי הדמות שחשבתי עליה.

"מוּרמוּר , אני אחשוב על מישהו ונראה אם תנחשי, בסדר?"
"בסדר גמור. אני מתחילה. האם זה בן או בת?"
"בת" עונה הילדה
"היא צעירה או מבוגרת?"
הילדה מסתכלת עלי במבט בוחן
"מבוגרת" עונה הילדה ואני מחניקה חיוך
"היא יפה?" אני שואלת בחיוך
הילדה הסתכלה עלי כאילו ראתה אותי פעם ראשונה ובאלוהים בחיים לא בחנו אותי כמו שהיא בדקה אותי.
פרצתי בצחוק
"מיה! ברור שאני יפה!!"
הילדה מסתכלת עלי ומבט אדיש אומרת
"אבל עשית פוני. אני לא אוהבת פוני."

את פשטידת האטריות עם התפוחים אי אפשר שלא לאהוב.
נשארה לכם פסטה משבת?
תערבבו עם סוכר חום, קינמון ותפוחים ולתנור.
וכן, אפשר להכין עם כל סוגי האטריות או הפסטה.

טעים – טעים – טעים!

kigel

יש גם מתכון לפשטידה מתוקה בבקשה
קיגל פשטידת אטריות מתוקה

עוד מתכונים לפסטה תמצאו כאן
מתכונים לפסטה

ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

מתכון לקיגל תפוחים פרווה

מתכון לקיגל תפוחים פרווה

סוויט טיפ:
לגירסת ללא סוכר לסוכרתיים
יש להשתמש ב"כמו סוכר" חצי כוס

מה צריך בשביל קיגל תפוחים פרווה?

100 גרם נטורינה
3 תפוחים ירוקים
1 כוס סוכר
כפית קינמון
חצי חבילת פסטה מוכנה
2 ביצים
אבקת סוכר לפיזור מעל

איך מכינים מתכון לקיגל תפוחים פרווה?

קולפים את התפוחים וחותכים לריבועים.
שמים בסיר קטן על האש, את הנטורינה עם התפוחים הסוכר והקינמון
ממיסים את הנטורינה ומערבבים הכל ביחד.
לאחר שהנטורינה נמסה, מבשלים את התפוחים עם הסוכר והקינמון כחמש עד עשר דקות.
מורידים מהאש, נותנים לתערובת להתקרר מעט.
מוסיפים לפסטה את הביצים ומערבבים.
מוסיפים את התפוחים לפסטה ומערבבים הכל ביחד.
מעבירים את הפשטידה לתבנית אפייה.
לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות מכניסים את הקיגל.
אופים כארבעים דקות עד שהפשטידה משחימה,
מוציאים, מפזרים אבקת סוכר ואי אפשר בלי להתחיל לטעום. בוודאות!
בתיאבון!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים