נגיסי שניצל עוף ותירס הוא להיט שאני מבטיחה לכם
שהילדים או הנכדים יתאהבו בהם ויחסלו.
שנים הבת שלי היתה מכורה לשניצל תירס. שנים.
כל יום-כל יום, שניצל תירס.
כנראה שהאהבה הזו עברה אל הבן שלה,
כי גם הוא משתגע על תירס.
לא משנה מה יהיה על השולחן, אם אני שמה גרגרי תירס על השולחן,
זה הדבר הראשון שיתחסל.
הקטנצ'יק עם האצבעות הקטנות אוסף את הגרגרים ואוכל תירס.
והאמת לא רק הוא, גם השניים האחרים משתגעים על תירס.
החלטתי לשלב בין האהבה לנגאטס ובין התירס
והכנתי נגיסי עוף עם תירס.
קציצות עוף עם תירס, שמצפים בפירורי לחם,
ומכינים לילדים נאגטס עם תירס.
נגיסי שניצל עוף ותירס קטנים וטעימים שמתחסלים במהירות.
הם באמת נהדרים.
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
רק ללחוץ כאן
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
לעוד מתכונים עם בשר לחצו כאן – מתכונים לבשר ועוף
ואם אתם מעוניינים להצטרף
רק ללחוץ כאן – ווטצאפ למתכונים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

נגיסי שניצל עוף ותירס
מה צריך למתכון נגיסי שניצל עוף ותירס?
חצי קילו בשר עוף טחון
1 ביצה
כוס גרעיני תירס
חצי כוס פירורי לחם
כפית שום כתוש
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
לציפוי
פירורי לחם
שמן לטיגון
איך מכינים ?
שמים בקערה את הבשר הטחון, מוסיפים את התבלינים,
מוסיפים את גרגרי התירס,
מוסיפים את הביצה ופירורי הלחם ומערבבים לעיסה אחידה.
מרטיבים ידיים ויוצרים כדורים.
מועכים את הכדורים בין הידיים ומעבירים לפירורי הלחם ומצפים מכל הצדדים.
במחבת עם שמן חם מכניסים את נגיסי שניצל העוף לטיגון,
מטגנים מספר דקות עד שהם משחימים והופכים לצד השני.
לאחר הטיגון מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
פשוט מעולים!
ניתן להכין גם בגירסה אפויה.
לרסס נייר אפיה על תבנית תנור
ליצור את נגיסי השניצל ולהניח על נייר האפייה
בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות להכניס את התבנית,
לאפות כעשרים דקות או עד שנגיסי העוף והתירס מוכנים.