פאי רועים עם בשר ותפוחי אדמה

פאי רועים עם בשר ותפוחי אדמה ארוחה שלמה בתבנית אחת

שתף
הדפסה
פאי רועים עם בשר ותפוחי אדמה
מה צריך

6 תפוחי אדמה
100 גרם נטורינה
מלח לתיבול

1 בצל חתוך לקוביות
500 גרם בשר טחון
1 קופסה עגבניות מרוסקות – 400 גרם
רבע כוס שמן
מלח ופלפל שחור – לפי הטעם
2 שיני שום כתושות
2-3 כפות פירורי לחם

מה צריך

6 תפוחי אדמה
100 גרם נטורינה
מלח לתיבול

1 בצל חתוך לקוביות
500 גרם בשר טחון
1 קופסה עגבניות מרוסקות – 400 גרם
רבע כוס שמן
מלח ופלפל שחור – לפי הטעם
2 שיני שום כתושות
2-3 כפות פירורי לחם

פאי רועים עם בשר ותפוחי אדמה

פאי רועים עם בשר ותפוחי אדמה הכנתי אחרי שבפעם הקודמת שהעלתי את הפאי רועים באינסטגרם שלי, קבלתי הודעה מהבן שלי
"כבר היו לי ציפיות לצהריים. חמודה! פאי רועים זה עם בשר!"
נו-נו, אם קרא לי "חמודה" המצב ממש קשה ולא היתה ברירה.

ברור לכם שהכנתי פאי רועים עם בשר רק כדי שהילד יהיה מרוצה. הילד עלאק! כבר עבר את השלושים, אבל ילד נשאר תמיד ילד ובמיוחד של אמא.

פאי רועים עם בשר ותפוחי אדמה

לפני שנמשיך מזכירה לכם שמבצעי המתנות לראש השנה עדיין נמשך עם מתנות חדשות ואת הכל תמצאו כאן
החנות של סוויט דולי

 

פאי רועים או שוב בשם הפחות מפונפן פשטידה עם תפוחי אדמה ובשר, זו ארוחה שלמה בתבנית אחת וארוחה ממש טעימה.

להכנת הפירה הפעם השתמשתי בנטורינה שהיא כמו חמאה אבל פרווה לחלוטין והוסיפה המון טעם לפירה.

והכנתי לכם סרטון שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי

 

 

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?  בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

פאי רועים עם בשר ותפוחי אדמה

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו26 כאן –מתכונים לווטצ'אפ

 

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

 

עוד מתכונים לתפוחי אדמה תמצאו כאן
מתכונים לתפוחי אדמה

פאי רועים עם בשר ותפוחי אדמה

פאי רועים עם בשר ותפוחי אדמה

 

 

 

מה צריך לפאי רועים עם בשר ותפוחי אדמה?

6 תפוחי אדמה
100 גרם נטורינה
מלח לתיבול

1 בצל חתוך לקוביות
500 גרם בשר טחון
1 קופסה עגבניות מרוסקות – 400 גרם
רבע כוס שמן
מלח ופלפל שחור – לפי הטעם
2 שיני שום כתושות
2-3 כפות פירורי לחם

איך מכינים את הפאי רועים עם בשר ותפוחי אדמה?

מקלפים את תפוחי האדמה, חוצים לשניים ומבשלים במים.
מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים עד שתפוחי האדמה רכים.
מורידים מהאש, מסננים את המים, מוסיפים מלח ונטורינה ומועכים לפירה ללא גושים ושמים בצד.

יוצקים למחבת רחבה שמן, מוסיפים את קוביות הבצל ומטגנים עד קבלת גוון חום.
מוסיפים את הבשר ועם מזלג מפוררים את הבשר ומטגנים.
מוסיפים מלח, פלפל שחור ושום ומערבבים הכל ביחד.
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומבשלים כעשרים דקות.

את כמות הפירה, מחלקים ל-2. חצי יהיה בתחתית והחצי השני מעל.
משמנים תבנית בינונית מורחים שכבת פירה על התחתית,
מפזרים באמצע את תערובת הבשר,
מעל מורחים את יתר הפירה. מפזרים מעל פירורי לחם.
לתנור שחומם מראש ל  180 מעלות מכניסים את התבנית ואופים כארבעים דקות.
בתיאבון אהובות ואהובים!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים