מוס גבינה ומנגו בשלושה צבעים, הכנתי כקינוחים אישיים וזה יצא כל כך טעים! שלוש שכבות, שלושה צבעים ויש לכם קינוח אישי של מוס גבינה ומנגו נהדר!
אצלנו אוהבים מאד מנגו ועם שפע המנגו שיש עכשיו הכנתי קינוחי כוסות עם מוס גבינה ומנגו ושיחקתי עם הטעמים.
בשביל המוס נצטרך להשתמש במחית מנגו, ממנגו טרי כמובן.
אתם יודעים איך חותכים מנגו? בואו תראו כאן
בואו לעקוב אחרי באינסטגרם –
האינסטגרם של סוויטדולי
הכנתי מוס גבינה, ואת המוס חילקתי לשתי קערות וחלק ערבבתי עם מנגו וככה יצרתי שכבה נהדרת ומופלאה בטעמה של מנגו עם מוס גבינה.
השתמשתי גם בפלחי מנגו טרי אותם טחנתי וככה יצרתי לי שכבה נהדרת של מנגו.
הכיף הגדול זה לשחק עם קינוחי הכוסות בסוף ההכנות. אני השתמשתי בשקית זילוף, ככה קל יותר להזליף את המוס לכוסיות.
תכינו שתי שקיות, שהמחית מנגו תהייה לידכם וככה תכינו את הכוסות היפות האלה. אין חוקים בהכנת המנה. שכבה לבנה, שכבה צהבהבה, עוד שכבת מנגו או רק שכבה לבנה או שכבת מנגו מעורבבת.
זה היופי, מכינים איך שאוהבים.
תוכלו לראות בתמונה איך שיחקתי עם הצבעים.
עוד מתכונים לעוגות תמצאו כאן
מתכונים לקינוחי כוסות
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו40 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
לקישוט מעל אפשר להוסיף קוביות מנגו
ויש לכם מוס מנגו בשלושה טעמים משגע!
לא להתנפל על המוס בתום ההכנה,
תכניסו למקרר לכמה שעות כדי שהטעמים יתאחדו
ואחרי כמה שעות יהיה לכם מוס מושלם.
כן, אפשר להכין בהחלט בתבנית בינונית
מי שלא רוצה להכין בתור קינוחים אישים,
אבל זה כל כך יפה בתור קינוחים אישיים שהייתי אומרת לכם,
עזבו את התבנית לכו על הכוסות.

לגבי הכמות תלוי כמובן גודל הכוסות שאתם ממלאים.
אם תשתמשו בכוסות הקינוחים הקטנות,
יהיו לכם מעל עשר כוסיות קטנות מלאות במוס ואפילו יותר.
כוסות שתיה גדולות כמו בתצלום, הכמות תספיק ל- 6 כוסות.
מזכירה לכם שמבצעי המתנות הבלעדיים לסוויט דולי
עדיין נמשך עם מתנות חדשות ואת הכל תמצאו כאן
החנות של סוויט דולי
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מוס גבינה ומנגו בשלושה צבעים
מוס מנגו בשלושה צבעים
Materials
- 2 כוסות מחית מנגו
- חצי כוס מים
- 1 שקית סוכר וניל
- 500 מל' שמנת מתוקה
- 1 כוס אבקת סוכר
- 500 גרם גבינה לבנה 9%
Instructions
- מקלפים את המנגו, חותכים לריבועים ומעבירים למעבד מזון
- טוחנים את המנגו עם המים וסוכר הוניל למחית אחידה ושמים בצד.
- מקציפים את השמנת מתוקה עם אבקת הסוכר לקצפת אוורירית
- מוסיפים את הגבינה ומערבבים הכל ביחד
- מחלקים את התערובת של הגבינה והקצפת לשתי קערות
- בקערה אחת נוסיף כוס מחית מנגו ונערבב, את הקערה השניה נשאיר כמו שהיא.
- את קינוחי הכוסות נכין בשלוש שכבות
- שכבה אחת קצפת וגבינה, שכבה אמצעית - קצפת עם מנגו, שכבה שלישית רק מחית מנגו
- תעבירו את הבלילות לשקית זילוף יהיה לכם יותר קל לעבוד, תזליפו בשכבות
- אתם יכולים לשחק עם השכבות איך שאתם רוצים לפי הצבעים
- אפשר לפזר מעל גם קוביות מנגו בשביל היופי והרושם.