דייסת שיבולת שועל טבעונית ללא סוכר, זה בדיוק מה שאתם צריכים עכשיו לימות החורף כשאתם יושבים מול הטלויזיה ובא לכם לחמם קצת את הגרון והבטן.
דייסת שיבולת שועל טעימה וקלה להכנה, שאפשר לאכול אותה גם קרה וגם חמה.
אתם עוקבים אחרי באינסטוש נכון?
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
כשהנכדה הבכורה שלי היתה קטנה, מדי בוקר אבא שלה השבדי, היה מכין לה גְרֶט שזה דייסה בשבדית, מערבב כל יום בקלחת קטנה על האש, חלב, שיבולת שועל וטיפת מלח. דיוויד סיפר לי שזה מה שאכל בילדותו והילדה מאד אהבה את הדייסה.
עברו השנים והשבוע הכנתי דייסה לנכד בן הפחות משנה. הוא היה נורא מקורר והכנתי לו את הדייסה עם חלב סויה.
הדייסה כל כך מצאה חן בעיני, שהכנתי לי סיבוב נוסף, הוספתי צימוקים והכנתי בכוסיות קטנות כדי שאוכל להתענג על כל ביס בהנאה מלאה.
הכנתי את הדייסה עם חלב סויה שבגלל שיש בו איזשהיא מתיקות, אפילו לא הייתי צריכה להוסיף סוכר. אם אתם חושבים שאתם זקוקים למתיקות, תוסיפו כף סוכר.
רק שתדעו, שיבולת שועל זו פצצת אנרגיה. יש שני סוגים של שיבולת שועל הדקה יותר, המהירה ויש סוג שהוא יותר עבה.
ארוחת בוקר עם שיבולת שועל היא ארוחת בוקר מזינה עשירה בויטמינים, מינרלים ושומנים טובים. היא מכילה את כל אבות המזון הנחוצים לבריאותנו.
היא מצויינת להורדת הכולסטרול, שמעתי שהיא עוזרת לשמור על עור בריא והיא מפוצצת בסיבים תזונתיים.
אני הכנתי את הדייסה עם חלב סויה, כי לפעמים החלב הרגיל לא מתאים לי. אתם יכולים להכין עם מה שאתם אוהבים אפשר חלב רגיל. אפשר לערבב חצי מים חצי חלב, אפשר להכין גם עם חלב שקדים אם אתם מעדיפים.
אני בסוף הוספתי את החמוציות.
עוד מתכונים עם שיבולת שועל תוכלו למצוא כאן
עשרה מתכונים עם שיבולת שועל
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום?
זו קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו55 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
מבצע שופינג IL עדיין נמשך
עם מבצעים למוצרים עד 69 ש"ח
ואת הכל תמצאו כאן
מבצעים מיוחדים עד 69 ש"ח

עוד מתכונים לארוחת בוקר תמצאו פה –
מתכונים לארוחת בוקר
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
דייסת שיבולת שועל טבעונית ללא סוכר
דייסת שיבולת שועל טבעונית ללא סוכר
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות חלב סויה
- 4 כפות שיבולת שועל דקה
- חצי כוס צימוקים בהירים
- 1 כף חמוציות
Instructions
- יוצקים את החלב לקלחת, מוסיפים את שיבולת השועל ומבשלים
- שמים על האש ומערבבים מדי פעם כדי שלא יווצרו לכם גושים
- מבשלים כחמש דקות עד שהדייסה נעשית סמיכה
- מורידים מהאש. שוטפים את הצימוקים והחמוציות ומוסיפים לדייסה ומערבבים הכל ביחד
- יוצקים לכוסות קטנים או גדולים אם אתם אוהבים.
- ומתענגים על כל כפית.