צ'יפס פסטה ששרף את הרשת הוא מתכון ממכר, קרנצ'י וטעים אש! נשארה לכם פסטה ואין לכם מה לעשות איתה?
זה הטריק של הצ'יפס פסטה ששורף את הרשתות החברתיות וכולם משתגעים עליו, אז שלא אספר לכם איך מכינים?
הכנתי לכם סרטון שתראו בדיוק איך הכנתי את הצ'יפס
הכל התחיל בסרטון בטיק טוק, איך לא בימים טרופים אלה, עם אישה בשם Yumma Jawad, או feelgoodfoodie@, שהעיפה למיליוני אנשים את המוח.
לוקחים פסטה שנשארה במקרר, או לצורך העניין מבשלים, מתבלים אותה בתבלינים שונים כמו פפריקה, שום אם אתם אוהבים זעתר, לכו על זעתר, קצת שמן זית, קצת פרמזן והופ לתנור.
אופים בתנור, אני ממליצה לעשות הפסקה, להוציא, לערבב ולהכניס שוב וטא-דם! כשהפסטה יוצאת מהתנור היא קרנצ'ית לגמרי!
כשאתם נוגסים את שומעים את הקריק-קראק מתפוצץ בפה.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
תכינו ליד רוטב יוגורט או שמנת חמוצה אני הוספתי עירית ונענע ובום – יש לכם את הנשנוש הממכר החדש.

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן66 – מתכונים לווטצ'אפ
אבל אחרי שהכנתי את המלוח אמרתי אם יש מלוח
למה שלא יהיה מתוק?
ועל אותו סגנון הכנתי את המתוק.
טעות-טעות-טעות!
אם אתם מוסיפים מייפל ליד
תשכחו מהקלוריות וכן – יש לכם נשנוש חדש מול הטלוויזיה.

המארז שיקרר לכם את הקיץ
מארז שלגונים במחיר מנצח!
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
נרשמים לערוץ על ידי לחיצה על הפעמון האדום
כדי שתוכלו לראות את כל הסרטונים. בבקשה –
ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
עוד מתכונים צמחוניים תמצאו כאן
מתכונים צמחוניים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
שמנת חמוצה, עירית קצוצה, נענע קצוצה מערבבים הכל ביחד
ויש לכם רוטב נהדר לטבול את הפסטה.
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
גם אם לא הכנתם קישואים אפויים
אתם יכולים להכין את הפשטידה,
אבל אם אתם רוצים להוסיף את הפרוסות בבקשה
לפרוסות קישואים אפויות בתנור
תראו את השזופים היפים שלנו בגירסה המתוקה והנהדרת.
היידה – מחכה לתמונות!
צ'יפס פסטה ששרף את הרשת
צ'יפס פסטה ששרף את הרשת
סוויט דוליIngredients
- 2 כוסות פסטה מבושלת
- 3 כפות שמן זית
- 1 כוס פרמז'ן מגורד
- חצי כפית מלח
- 1 כפית פפריקה אדומה
- חצי כפית פפריקה חריפה - לא חובה
גירסה מתוקה
- 2 כוסות פסטה מבושלת
- 3 כפות שמן זית
- 1 כף סוכר חום
- 1 כפית קינמון טחון
Instructions
- יש לכם פסטה מבושלת? אם לא מבשלים פסטה לפי הוראות היצרן
- מסננים את הפסטה ומעבירים לקערה
- מוסיפים שמן זית, פרמז'ן, מלח ופפריקה ואם אתם אוהבים עוד תבלינים זה הזמן שלכם
- אפשר שום כתוש, אפשר פלפל שחור, מה שאוהבים
- מערבבים הכל ביחד ומשטחים את הפסטה בתבנית אפייה
- תיישרו את הפסטה שהשכבה תהייה ישרה ולא יהיו פסטה אחד על השני
- לתנור שחומם מראש ל - 200 מעלות מכניסים את מגש הפסטה ואופים כ-15 דקות
- מוציאים, מערבבים ומחזירים לתנור עד שהפסטה תהייה שחומה וקרנצ'ית
הגירסה המתוקה
- מבשלים פסטה מוסיפים שמן זית סוכר חום וקינמון ומערבבים
- משטחים את הפסטה על תבנית היטב
- לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות לעשרים דקות
- מוציאים מפזרים אבקת סוכר רוטב מייפל ליד והללויה גם לכם.
