סופגניות יוגורט ללא סוכר, סופגניות שמכינים בעשר דקות והן פשוט חלום!
סופגניות שמכינים בקערה אחת עם חמישה מצרכים בלבד. קחו סטופר תתחילו לעבוד ותראו כמה קל להכין את הסופגניות הנהדרות האלה.
חברתי שרה שהיא סכרתית, תמיד הופכת את המתכונים שלי מותאמים לאנשים עם סכרת וככה לימדה אותי להשתמש במתכון בתחליף סוכר.
הכנו סופגניות שמכינים עם יוגורט והן ללא סוכר, סופגניות קלות הכנה וככה הכנו סופגניות אש!
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך שרה ואני הכנו את הסופגניות
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
הן נהדרות, רכות ונפלאות ומכינים את הסופגניות בעשר דקות.
כאמור, התארחתי אצל חברתי שרה וביחד הכנו את הסופגניות.
שרה משתמשת בתחליף סוכר ולכן שמנו כף אחת של תחליף סוכר בתערובת.
אם אתם מכינים כמות כפולה, כי הסופגניות יעלמו במהירות, תכפילו כמויות.
אין שלבי הכנה בסופגניות האלה, קערה שמוסיפים את כל המצרכים אחד אחרי השני, תערובת וזהו.
מתחילים לטגן.
הופכים את הסופגניות משני הצדדים
ולאחר הטיגון מעבירים לנייר סופג
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו7 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לסופגניות?
כל הקולקציה של הסופגניות כאן
מתכונים לסופגניות
אפשר להכין גאנש שוקולד
משוקולד ללא סוכר – תצפו את הסופגניות
וחנוכה שלכם יהיה טעים ומלא שמחה!
לכבוד חנוכה – המתנה שתשמח את המשפחה

לפרטים ורכישה
קונים אחד לכם ואחד לילדים
כל המתכונים לחנוכה מחכים לכם כאן
מתכונים לחנוכה
ויש גם קטגוריה חדשה למתכונים ללביבות
שם תמצאו את כל הלביבות במקום אחד
מתכונים ללביבות
תראו כמה אווריריות ונהדרות הסופגניות שלנו
נהדרות וטעימות.
סופגניות יוגורט ללא סוכר
סופגניות יוגורט ללא סוכר
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס קמח
- 1 כפית אבקת אפייה
- 1 כף תחליף סוכר
- 1 ביצה
- 250 מל' יוגורט 3%
לציפוי גאנש
- 250 מל שמנת מתוקה
- 200 גרם שוקולד ללא סוכר
Instructions
- שמים בקערה קמח ואבקת סוכר מוסיפים את תחליף הסוכר ומערבבים
- מוסיפים ביצה ומערבבים
- מוסיפים יוגורט ומערבבים לבלילה אחידה
- מחממים שמן שיהיה חם, בודקים אם השמן חם בעזרת כף עץ
- מכניסים את הכף לתוך השמן ואם יש בועות מסביב השמן מוכן לטיגון
- עם שתי כפות מעבירים מהבלילה לשמן ומטגנים
- אחרי מספר דקות הופכים צד ומטגנים מהצד השני
- כשהסופגניות שחומות מעבירים לנייר סופג
- מכינים את הגאנש - מרתיחים שמנת מתוקה ומכבים את האש, מכניסים פנימה את השוקולד לעשר דקות ומערבבים עד שיש בלילה אחידה
- טובלים את הסופגניות בשוקולד
- וחנוכה שלכם יהיה טעים מתמיד!