לחם מחבת מ-3 מצרכים כשמו כן הוא, לחם שמכינים על מחבת בקלות ובמהירות. תקראו לזה מלאווח, תקראו לזה פיתה שטוחה, תקראו לזה איך שאתם רוצים, אחרי שגילינו את הטריק שאפשר להכין בצק מקמח ויוגורט, זה הזמן להפוך את הלחם שלנו לארוחה על מחבת.
את הלחם על המחבת לימדה אותי בתי הצעירה, כשהיא מכינה ארוחת ערב זריזה על המחבת. השבוע נפגשנו שוב עם הלחם על המחבת וזו הזדמנות מצויינת לבדוק איך זה עובד שוב.
בואו תראו כמה קל להכין
הטריק ההיסטרי של הכנת הלחם שלנו זה שאין בעצם מתכון, שלושה מצרכים מערבבים ביחד ותיק-תק מעבירים למחבת.
הבצק דביק, כשהעברתי למחבת הרטבתי את הידיים
אחרי שהעברתם למחבת, הלחם שלנו התחמם,
תהפכו אותו לצד השני ותמעכו – שהבצק שלכם יהיה דק
והוא יתבשל היטב משני הצדדים
הקטע ההיסטרי – זה כשמוסיפים גבינה צהובה תוך כדי הכנה על המחבת והופכים.
כן-כן כשהגבינה על המחבת.
הגבינה הצהובה נמסה ובום! יש לנו טוסט נהדר.

בואו לאינסטגרם שלי ותוכלו לראות בלייב איך הכנתי
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
מטבלים ליד, גבינה, שמן זית, תבלינים
סלט – וארוחת הערב שלכם מושלמת
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו37 כאן- מתכונים לווטצא'פ
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים ללחם? בבקשה
מתכונים ללחם ולחמניות
ושיהיה ברור, לא מכינים היום ואוכלים בעוד שבוע,
מכינים ואוכלים. חם!

פותח הבצקים שיעזור לכם להכין בצקים בצורה מהירה
הנה סרטון איך המכשיר עובד
סרטון איך המכשיר עובד
לחם על מחבת משלושה מצרכים בלבד
יהיה להיט ארוחת הערב שלכם. בתיאבון.
לחם מחבת מ-3 מצרכים
לחם מחבת מ-3 מצרכים
סוויט דוליIngredients
- 1 כוס קמח תופח
- 200 מל יוגורט
- 1 כפית מלח
- שמן זית
Instructions
- מערבבים את הקמח עם היוגורט והמלח לעיסה אחידה
- מחממים מחבת ומורחים אותו במעט שמן, אפשר להשתמש בתרסיס שמן
- יוצרים עם ידיים רטובות פיתות קטנות ומשטחים על המחבת החם
- מטגנים היטב מצד אחד והופכים לצד השני
- מועכים היטב מהצד השני שהלחם יהיה שחום מכל הצדדים
- מוציאים וממשיכים להכין ככה את כל הלחם שלנו
- הגירסה עם הגבינה הצהובה - אחרי שהלחם מטוגן משני הצדדים
- שמים פרוסת גבינה צהובה על הלחם והופכים על המחבת למספר שניות
- הגבינה נמסה ויש לכם טוסט נהדר - בתיאבון!
