סלט תירס עם גמבה בלי מיונז

סלט תירס עם גמבה בלי מיונז, הסלט האהוב על כולם והפעם בלי מיונז

שתף
הדפסה
סלט תירס עם גמבה בלי מיונז
מה צריך

340 גרם גרעיני תירס – 1 קופסה
1 גמבה
חצי כוס זיתים ירוקים פרוסים
1 כוס פטרוזיליה
שמן זית
מלח
פלפל שחור
לימון סחוט

מה צריך

340 גרם גרעיני תירס – 1 קופסה
1 גמבה
חצי כוס זיתים ירוקים פרוסים
1 כוס פטרוזיליה
שמן זית
מלח
פלפל שחור
לימון סחוט

סלט תירס עם גמבה בלי מיונז

סלט תירס עם גמבה בלי מיונז, הפעם בגירסה קצת שונה, הסלט האהוב והמוכר. תסבירו לי מה יש בסלט הזה שככה אוהבים אותו?! סיפרתי כבר על הבן שלי, שולחן מלא סלטים היד שלו נשלחת ראשונה לסלט התירס.

 בואו לאינסטגרם שלי טעים שם –
האינסטגרם של סוויטדולי

סלט תירס של אולמות אירועים, זה היה השוס. תירס טבול במיונז עם גמבה ומלפפון חמוץ, היה להיט בשנות השמונים.

מאז עברו קצת מים בירדן ולא יעזור כלום, הבן שלי עדיין משתגע על סלט תירס. אבל הפעם הכנתי אותו בלי מיונז, גם בגלל הקיץ, וגם הקטע המצחיק שאשתו של הילד שמשוגע על סלט תירס, לא נוגעת במיונז. אז כדי ששניהם יוכלו להנות מהסלט, הכנתי את הסלט המפורסם בלי מיונז. החלטתי לשדרג את הסלט עם פרוסות זיתים במקום מלפפון חמוץ.

הילד שלח כף לצלוחית ואמר לי:"אימוש, בפעם הבאה תישארי עם המלפפון חמוץ, בלי זיתים" – מתבקש פה צחוק פרוע מצד הקהל.

זאת אומרת מה שלא תעשי – תיזכרי. מתכון מנצח לא מחליפים, גם אם משנים קצת!

סלט תירס עם גמבה בלי מיונז

 

מחפשים עוד מתכונים לסלטים? בבקשה לחצו כאן
מתכונים לסלטים

 

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן61– מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

סלט תירס עם גמבה קל בלי מיונז – קל הכנה וטעים!

סלט תירס עם גמבה בלי מיונז

סלט תירס עם גמבה בלי מיונז

 

סלט תירס עם גמבה בלי מיונז

סוויט דולי
סלט תירס עם גמבה בלי מיונז קל הכנה ומתאים לקיץ
Prep Time 15 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לסלטים
Cuisine מטבח ישראלי, סלט תירס עם גמבה בלי מיונז

Ingredients
  

  • 340 גרם גרעיני תירס - 1 קופסת שימורים
  • 1 גמבה
  • חצי כוס זיתים ירוקים פרוסים
  • 1 כוס פטרוזיליה קצוצה
  • 4 כפות שמן זית
  • חצי כפית מלח
  • רבע כפית פלפל שחור
  • 1 כף לימון סחוט

Instructions
 

  • פותחים את קופסת השימורים ומסננים את התירס מהמים, מעבירים לקערה
  • קוצצים את הגמבה לקוביות, קוצצים את הפטרוזיליה דק דק
  • מוסיפים את פרוסות הזיתים
  • מתבלים בשמן זית, מלח, פלפל שחור ולימון סחוט - וטועמים, עם צריך עוד קצת לימון או עוד קצת מלח מוסיפים
  • מגישים לשולחן ורואים איך כולם נהנים! בתיאבון.

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים