טארט פירות טרופי אקזוטי בעשר דקות, טארט יפה עם פירות טרופיים שיוצר מראה חגיגי ויפה והטריק ההיסטרי שלו שמכינים באותו בעשרים דקות. לא צריך להתברבר עם הכנת בצק, לשים במקרר, לקרר את הבצק.
בואו לראות בדיוק איך הכנתי–
האינסטגרם של סוויטדולי
פותחים את המקרר, מוציאים בצק פריך של שימרית ותוך עשר דקות, תחתית הבצק שלנו מוכנה.
הכנת טארט פירות אקזוטי תהייה גם בחירה נהדרת לקראת ראש השנה, אם אתם רוצים להפתיע את האורחים שלכם עם טארט חגיגי ויפה.
אפשר להכין לגירסה פרווה עם שמנת צמחית, אני הכנתי עם שמנת רגילה.
טארט הפירות האקזוטי משלב מגוון של פירות טריים ועשירים בטעמם. תוכל להשתמש בפירות כמו אננס, מנגו, קיווי, אוכמניות או פטל.
מראה מרהיב: מסדרים את הפירות בצורה יפהפייה ומרהיבה, ממליצה לכם לתכנן מראש איך תרצו להניח את הפירות, כדי שהמראה הראשוני יצור אפקט של ואו.
הטארט הפירות האקזוטי משלב את הטעמים המתקתקים עם החמיצות והטריות של הפירות. חשוב מאד – תקפידו על פירות טריים, פירות מעוכים לא יהיו יפים.
בסופו של דבר, כיף להכין ולאכול מאכלים מרגשים ומעניינים, והכנת טארט פירות אקזוטי בהחלט עושה את העבודה והאורחים שלכם יתפעלו גם מהצורה וגם מהטעם.
כדי שהפירות שלנו יהיו מבריקים, כף ריבה עם טיפת מים תמהלו ותערבבו ותמרחו על הפירות, זה יתן לפירות ברק וישמור עליהם במקרר. אני השתמשתי בריבת דובדבנים, תבחרו איזה טעם שאתם אוהבים.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ כל יום?
לחצו83 כאן –מתכונים לווטצ'אפ
מחפשים מתכונים נוספים לראש השנה?
לחצו כאן – מתכונים לראש השנה
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
קל להכין, עוגה מרשימה ביופיה וטעימה מאד!
זוכרים את התכשיטים המהממים של מורן לאון?
לכבוד ראש השנה היא הכינה קולקציה מרהיבה
לפרטים ומכירה לוחצים כאן
הצמידים של מורן לאון
קלה להכנה וטעימה אש!
טארט פירות טרופי אקזוטי בעשר דקות
הפוסט בשיתוף "שימרית"
טארט פירות טרופי אקזוטי בעשר דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה בצק פריך שימרית
לקרם
- 250 מל שמנת מתוקה
- 1 שקית אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
ציפוי
- 1 כף ריבה
- 2 כוסות פירות טריים לקישוט
Instructions
- מוציאים את הבצק מהנייר, מרדדים ומעבירים לתבנית פאי
- כשאתם מעבירים לתבנית, תהפכו את הבצק עם הנייר כלפי מעלה זה יעזור לכם להדביק את השוליים לתבנית
- מסדרים את הבצק שיכסה את כל התבנית, מורידים את הנייר
- מחוררים את הבצק עם מזלג
- לתנור שחומם מראש ל 180 מעלות מכניסים את התבנית שלנו
- אופים כעשר דקות עד שהבצק משחים
- מוציאים ומקררים
- במיקסר שמים את השמנת המתוקה עם החלב והאינסטנט פודינג וניל
- מכינים קרם אוורירי
- כשהקרם מוכן מורחים על הפאי, ממלאים אותו בקרם
- מסדרים את הפירות על הקרם כמו שאתם אוהבים
- כף ריבה מוהלים בטיפת מים ומורחים על הפירות זה יצור להם ברק
- מכניסים למקרר ויש לכם עוגה חלום!