סלט כרוב סיני עם חמוציות, גרעיני דלעת וקשיו, עוד אופציה נהדרת לסלט חדש לשולחן החג.
הכנת סלט כרוב סיני עם חמוציות מציעה שילוב מרענן של טעמים ומרקמים והוא מיוחד וטעמים.
החמוציות מוסיפות לסלט טעם חמוץ-מתוק ייחודי שמשתלב נהדר גרעיני החמנייה ואגוזי הקשיו.
השילוב של טעמים מתוקים וחמוצים יוצר סלט מאוזן ומרענן. החמוציות מוסיפות לסלט מרקם לעיס ונעים.
המרקם הזה מוסיף עניין לסלט ומשלים את המרקם הפריך של הכרוב הסיני.
הצבע האדום של החמוציות מוסיף לסלט מראה צבעוני ומזמין. כל הצבעים ביחד, צבע זה משדרגים את מראה הסלט וגורם לו להראות יותר אטרקטיבי.
ניתן להכין את הסלט מראש, לשמור בקופסה במקרר אפילו יומיים, הוא ישמור על טעמו ולהגיש בעת האירוע.
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
מחפשים מתכונים לסלטים לפסח?
סלטים לפסח
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
תשמרו את המתכון כדי שיהיה לכם סלט חדש לשולחן החג
סלט כרוב סיני עם חמוציות
סלט כרוב סיני עם חמוציות
סוויט דוליIngredients
- חצי כרוב סיני
- 1 כוס חמוציות יבשות
- חצי כוס פטרוזיליה קצוצה
- 3 כפות אגוזי קשיו קלויים
- 2 כפות גרעיני דלעת
- 3 כפות שמן זית
- 3 כפות מיץ לימון סחוט
- 1 כפית מלח
Instructions
- קוצצים את הכרוב הסיני ושמים בקערה
- מוסיפים את גרעיני הדלעת, פטרוזיליה, קשיו ומערבבים הכל ביחד
- מוסיפים את התבלינים, שמן זית, מלח ולימון מערבבים ומגישים לשולחן
- אפשר להכין את הסלט מראש ולשמור בקופסה במקרר. בתיאבון.

