אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה הכנתי עם גבינת המוצרלה שנשארה משבועות.
אמרתי כשהילדים יבואו, אני אכין סלט ואפזר למעלה אצבעות מוצרלה מטוגנות. ואז ראיתי את הנינג'ה והיה לי ברור שאני הולכת להכין את האצבעות האלה בנינג'ה בלי כל הלכלוך של הטיגון.
תקשיבו – יצא אש! אבל יש תנאים שיצליח. מכינים את האצבעות לפני ושמים במקרר עד רגע ההגשה. כי כל הקטע הרי שגבינה צריכה להיות רכה.
הנה הדגמה. תכינו ותשימו במקרר.
האורחים או הילדים הגיעו? שמים בנינג'ה. עשר דקות בנינג'ה – בום! הילדים עפו על זה. חייבת להודות מראש שאהבו, בשבוע שעבר לארוחת ערב הכנתי שוב. הפעם בצורת עיגולים. מ ע ו ל ה!
בואו לעקוב אחרי באינסטוש –
האינסטגרם של סוויטדולי
אני הגשתי על סלט חסה, אתם יכולים כמובן להגיש בלי הסלט, מה שנוח לכם.
תראו איך הגבינה נמסה – תענוג אמיתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
קערית אמייל קטנה למזטים ומטבלים
לפרטים ורכישה
קערית אמייל קטנה למזטים ומטבלים

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה
אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה
סוויט דוליIngredients
- 1 חבילה גבינת מוצרלה
- 2 ביצים
- 1 כפית מלח
- 1 כוס קמח
- 1 כוס פירורי לחם
Instructions
- חותכים את המוצרלה לאצבעות או עיגולים
- טורפים את הביצים ומוסיפים את המלח. טורפים היטב
- שמים בצלחת אחת את פירורי הלחם וצלחת אחרת קמח
- מתחילים בתהליך, כמו שניצל
- לוקחים אצבע מוצרלה, טובלים בביצה, טובלים בקמח, שוב טבילה בביצה ומצפים בפירורי לחם
- ככה עושים לכל האצבעות ושמים בקופסה סגורה ושומרים במקרר על להגשה
- מחממים את הנינג'ה על תוכנית גריל, מכניסים כשהנינג'ה חם, שבע דקות, תבדקו שהם משחימים ומוציאים
- מגישים מיד ונותנים לאורחים לפתוח את המוצרלה ולהנות. בתיאבון!
