אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה

אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה פריכות ונהדרות

שתף
הדפסה
אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה
מה צריך

גבינת מוצרלה
2 ביצים
פירורי לחם
קמח
מלח

מה צריך

גבינת מוצרלה
2 ביצים
פירורי לחם
קמח
מלח

אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה

אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה הכנתי עם גבינת המוצרלה שנשארה משבועות.

אמרתי כשהילדים יבואו, אני אכין סלט ואפזר למעלה אצבעות מוצרלה מטוגנות. ואז ראיתי את הנינג'ה והיה לי ברור שאני הולכת להכין את האצבעות האלה בנינג'ה בלי כל הלכלוך של הטיגון.

תקשיבו – יצא אש! אבל יש תנאים שיצליח. מכינים את האצבעות לפני ושמים במקרר עד רגע ההגשה. כי כל הקטע הרי שגבינה צריכה להיות רכה.

הנה הדגמה. תכינו ותשימו במקרר.

 

אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה

 

האורחים או הילדים הגיעו? שמים בנינג'ה. עשר דקות בנינג'ה – בום! הילדים עפו על זה. חייבת להודות מראש שאהבו, בשבוע שעבר לארוחת ערב הכנתי שוב. הפעם בצורת עיגולים. מ ע ו ל ה!

בואו לעקוב אחרי באינסטוש  –
האינסטגרם של סוויטדולי

אני הגשתי על סלט חסה, אתם יכולים כמובן להגיש בלי הסלט, מה שנוח לכם.

תראו איך הגבינה נמסה – תענוג אמיתי

אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה

 

רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן88– מתכונים לווטצ'אפ

רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי

קערית אמייל קטנה למזטים ומטבלים

אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

 

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה

 


אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה

סוויט דולי
אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה טעימות אש!
Prep Time 20 minutes
Cook Time 10 minutes
Total Time 30 minutes
Course מתכונים לארוחת ערב
Cuisine מטבח ישראלי

Ingredients
  

  • 1 חבילה גבינת מוצרלה
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • 1 כוס קמח
  • 1 כוס פירורי לחם

Instructions
 

  • חותכים את המוצרלה לאצבעות או עיגולים
  • טורפים את הביצים ומוסיפים את המלח. טורפים היטב
  • שמים בצלחת אחת את פירורי הלחם וצלחת אחרת קמח
  • מתחילים בתהליך, כמו שניצל
  • לוקחים אצבע מוצרלה, טובלים בביצה, טובלים בקמח, שוב טבילה בביצה ומצפים בפירורי לחם
  • ככה עושים לכל האצבעות ושמים בקופסה סגורה ושומרים במקרר על להגשה
  • מחממים את הנינג'ה על תוכנית גריל, מכניסים כשהנינג'ה חם, שבע דקות, תבדקו שהם משחימים ומוציאים
  • מגישים מיד ונותנים לאורחים לפתוח את המוצרלה ולהנות. בתיאבון!
Keyword אצבעות מוצרלה אפויות בנינג'ה

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

הרשם
התראה עבור
guest
0 תגובות
ישן ביותר
חדש ביותר המוצבעים ביותר
פידבק בתוך התגובה
צפה בכל התגובות

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים