פרנץ טוסט הכי טעים שיש זו הזמנה מפתה לארוחת בוקר בשבת.
מתחילים עם , "בואו, בואו יש פרנץ' טוסט!" ואז הם רצים למטבח. כולם אוהבים פרנץ' טוסט.
תארו לעצמכם: פרוסות לחם רכות, טבולות בעדינות בבלילה עשירה של ביצים, וחלב. הן מונחות בעדינות על מחבת לוהטת, מזהיבות ומתקרמלות לאט-לאט, משחררות ניחוחות שממלאים את הבית ומזמינים אתכם פנימה.
זה לא סתם לחם מטוגן, זו ביס נפלא שהופך את הבוקר שלכם למשהו מיוחד! מכינים ליד רוטב מייפל, פירות ויש לכם את הארוחה הנפלאה לקראת החופש הגדול.
היתרון העצום, השוס שלנו – השתמשתי בתרסיס שמן פאם בטעם חמאה, רק 3 קלוריות להתזה מה שהופך את הלחם שלנו לכמעט נטול קלוריות אבל טעים אש.
אין כמו הביס הראשון בפרנץ' טוסט חם וזהוב, רך מבפנים וקריספי מבחוץ. החיוך על הפנים אחרי הביס הראשון, שווה הכל.
אתם יכולים לשחק עם זה איך שאתם רוצים! רוצים מתוק? מייפל, סירופ שוקולד, פירות טריים, קצפת, אבקת סוכר, השמיים הם הגבול!
הכנתי לכם סרטון כדי שתוכלו לראות בדיוק איך הכנתי
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן 82– מתכונים לווטצ'אפ
בואו ללעקוב אחרי באינסטגרם שלי
האינסטגרם של סוויט
עוד מתכונים לעוגיות תמצאו כאן
רוצים לראות את כל סרטוני האוכל שלי?
בואו הצטרפו לערוץ שלי – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
יש לכם לחם ישן של אתמול? מעולה! הוא מושלם לפרנץ' טוסט, כי הוא סופג את הבלילה טוב יותר. אצלנו לא זורקים לחם.
המתכון בשיתוף תרסיס שמן "פאם"
פרנץ טוסט הכי טעים שיש
פרנץ טוסט הכי טעים שיש
סוויט דוליIngredients
- 1 תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
- 4 פרוסות לחם
- 2 ביצים
- 1 כף סוכר
- 1 כוס חלב
Instructions
- שמים את הביצים בקערה וטורפים אותן היטב
- מוסיפים את הסוכר ומקציפים ממש היטב היטב
- מוסיפים את החלב ומערבבים הכל ביחד
- מחממים מחבת ומתיזים תרסיס שמן פאם בטעם חמאה
- טובלים פרוסת לחם בתוך הבלילה, היטב משני הצדדים
- ומעבירים למחבת על אש ומבשלים על אש בינונית שהטוסט לא ישרף
- מפזרים קצת סוכר בזמן הטיגון זה נותן טעם קרנצ'י לטוסט
- אחרי מספר דקות הופכים לצד שני וממשיכים לטגן
- מעבירים לצלחת, אבקת סוכר פירות ויש לכם ארוחת בוקר נפלאה. בתיאבון.
לפרטים ורכישה