פשטידת ירקות עם בורגול פרווה
אני לא דיאטיקנית מומחית אבל אין ספק שהפשטידה הזו היא כלום קלוריות וטעימה להפליא.
פשטידת ירקות מה שנשאר במקרר כשמה כן היא.
פותחים את המקרר, רואים איזה ירקות צריך להעיף
ואכן מעיפים למעבד מזון.
אם אין לכם מעבד מזון, תגררו במגרדת, תקצצו דק,
מוסיפים ביצים, מלח פלפל ומעט קמח
ויש לכם פשטידה נהדרת.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
אחרי שהכנתי את הפשטידה הכנתי גם נוסח טבעוני.
לתערובת הירקות הוספתי בורגול במקום קמח וטחינה במקום ביצים.
הדעות לגבי הטעם היו חלוקות.
הגדולה לא אהבה את טעם הבורגול,
האמצעית התלהבה מאד מהבורגול.
לפשטידת הירקות עם הבורגול היה טעם מיוחד, שונה
גם אני מאד אהבתי.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
אתם תבחרו מה אתם מעדיפים.
פשטידת ירקות עם בורגול פרווה
מה צריך ואיך מכינים פשטידת ירקות מה שנשאר במקרר?
3 כוסות חד פעמי חם – תערובת ירקות קצוצים דק
אני השתמשתי:
קישואים, גזר, כרובית, כרוב לבן, פטרוזיליה ודלעת
שמתי הכל במעבד מזון.
2 ביצים
3 כפות קמח תופח
מלח ופלפל לפי הטעם.
מערבבים את הירקות עם הביצים, מלח פלפל ובסוף הקמח לתערובת אחידה.
משמנים תבנית, יוצקים הבלילה ובתנור שחומם מראש ל-180 מעלות,
אופים בתבנית בינונית כ-40-50 דקות.
בנוסח טבעוני:
לכוסות הירקות מוסיפים כוס בורגול שהושרה קודם במים חמים ותפח.
3 כפות טחינה גולמית.
משמנים תבנית, יוצקים הבלילה ובתנור שחומם מראש ל-180 מעלות,
אופים בתבנית בינונית כ-40-50 דקות.
