דחיית סיפוקים ואני לא בדיוק חברים טובים.
אם ראיתי משהו ואני רוצה אותו – אלוהים! למוצר ולי יש בעיה.
אני יכולה ללכת, אני אחזור, אתעלם, לחכות דקות ארוכות, חבל על הזמן.
זה שם, ההחלטה בעצם כבר תקוע בראש וזהו. אני החלטתי.
רוצים דוגמא? בבקשה.
חברה שלי ואני מסתובבות בחו"ל עוצרות מול חלון ראווה עם תיק הורס.
"אני רוצה את התיק"
"חכי, אולי תמצאי תיק אחר?"
"מה זה קשור? התיק הזה הורס ואני רוצה אותו"
"אבל דולי, עכשיו אחת עשרה בבוקר, רק התחלנו, מה, נסתובב איתו כל היום? נחזור בערב"
"חברה שלי, מה אמא שלי היתה אומרת?"
כבר למדה אותו בעל פה אחרי שאני טוחנת לה אותו שנים,
וגם אם תעירו אותה באמצע הלילה היא תגיד את זה.
"קחי אותי כשאת רואה אותי לא כשאת רוצה אותי"
"אח אח איזה מזל שאת יודעת לדקלם את אמא שלי, לחנות בבקשה"
טוֹמָה מֶה קְאונְדוֹ מֶה וֶס אִי נוֹ קְאונְדוֹ מֶה קֶאס – המשפט בלדינו
כי זה בדיוק זה.
מי יודע מה יהיה בערב? מי יודע אם נחזור לחנות? מי יודע אם התיק יחכה לי עד הערב?
ובכלל – קחי אותי כשאת רואה אותי לא כשאת רוצה אותי.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
עלי פילו עם סוכר חום וקינמון –
קחו אותם כשאתם רואים אותם לא כשאתם רוצים אותם.
כשאתם נוגסים, הקראנק שאתם שומעים,
הפירורים שמתפזרים,
הטעמים שממלאים את הפה
אמרתי לכם – קחו אותם כשאתם רואים אותם לא כשאתם רוצים אותם.
בדיוק כמו עלי הפילו והנוטלה שתמצאו את זה פה – פילו ונוטלה שתי מילים
זה קטלני כשזה חם, זה הורס כשזה קר, טוסו להדליק תנורים.
אגב, גם את אלה מכינים די מהר.
על עלה הפילו מפזרים סוכר חום עם קינמון ולתנור.
אפשר להוסיף אגוזים קצוצים שזה בכלל חלום,
אחרי האפיה הסוכר החום מתקשה בפנים, הקינמון ממלא את הפה בטעמי גן עדן
והשבת שלכם תהיה משובחת מביס לביס!
לעוד מתכונים עלי פילו ממולאים מתוקים כאן
מתכונים מתוקים שמכינים עם עלי פילו
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עלי פילו עם סוכר וקינמון
מה צריך בשביל עלי פילו עם סוכר חום וקינמון?
חצי חבילת עלי פילו
כוס סוכר חום
חצי כפית קינמון
אפשרי – 100 גרם אגוזים קצוצים
ספריי שמן.
אבקת סוכר לקישוט
איך מכינים עלי פילו עם סוכר וקינמון?
מחממים תנור ל -180 מעלות.
בקערית מכינים את הסוכר חום מעורבב עם קינמון, אפשר להוסיף אגוזים קצוצים זה בכלל יהיה חלום.
פותחים את קופסת עלי הפילו.
מוציאים את העלים ומכסים אותם במגבת שלא יתייבשו בזמן שאתם עובדים עליהם.
לוקחים עלה פילו, מניחים על משטח העבודה ומרססים אותו בשמן.
לוקחים עלה נוסף, מניחים על עלה הפילו הראשון ומרססים שוב בזמן.
עם כף מפזרים מעל את אבקת הסוכר עם הקינמון.
מגלגלים כמו רולדה ארוכה.
מניחים את הרולדה בתבנית משומנת.
ממשיכים הלאה אותו דבר.
לוקחים עלה פילו מניחים על משטח העבודה, מרססים בשמן.
מניחים עליו עלה נוסף, מרססים בשמן מפזרים את הסוכר עם הקינמון וזהו.
מגלגלים שוב.
בתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות אופים אותם כרבע שעה עד שמשחימים.
מוציאים מהתנור, נותנים להם להתקרר, מפזרים אבקת סוכר,
חותכים לפרוסות ואחרי הביס הראשון שוב תברכו אותי. או שלא(:
שבת פנטסטית חברימים!
אם אתם כבר כאן פרגנו לי בלייק בבקשה ב SWEET DOOLY תודה!
באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!