איך מכינים שוקולד בבית עם ממתקים
פסח, הילדים בבית
ואחרי שגמרנו שעות של יצירה, קפיצות בטרמפולינה, משחקי קופסה
וסלון אחד שנראה כאילו זרקו רימון ופוצצו,
אני שפוכה, הרוסה ממוטטת והיא
"מוּרמוּר, משעמם לי מה נעשה עכשיו?"
אז הלכנו לעשות קייטנת שוקולד.
שוקולד עם ממתקים.

כי מה יותר כיף אם לא להתעסק עם שוקולד?
איך מכינים שוקולד בבית עם ממתקים
ועוד שוקולד עם ממתקים שהילדים מתים עליהם.
מזל שאמא שלה לא היתה בסביבה.
בשביל להפעיל את קייטנת השוקולד
אתם צריכים להמיס שוקולד במיקרו
לאסוף את כל סוגי הסוכריות הצבעוניות שיש לכם בבית,
כל הממתקים ואפשר להתחיל לעבוד.
אם אתם מעדיפים להכין שוקולד מלוח אפשר גם הכל כאן –
שוקולד מלוח בטעמים
אחרי שממיסים את השוקולד
על נייר אפייה מזליפים צורות.
אפשר עיגולים
אפשר גם למרוח את השוקולד כמשטח שטוח- מה שתבחרו.
ואחרי שהשוקולד מרוח כיד הדימיון הטובה לתת לילדים
לקשט את השוקולד עם ממתקים
עם הסוכריות, מרנגים, מה שיש בבית.
אם אתם רוצים עוגיות קלות-קלות
עוגיות ים של שוקולד יהיה כיף להכין עם הילדים
מקררים את השוקולד ומקלפים מהנייר בקלות
ואת שוקולד עם ממתקים
המשטח הגדול שוברים לפיסות קטנות
עוד מתכונים לילדים תמצאו כאן – מתכונים לילדים
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עכשיו גם אתם יודעים איך מכינים שוקולד בבית עם ממתקים
איך מכינים שוקולד בבית עם ממתקים
מה צריך בשביל להכין שוקולד בבית?
100 גרם שוקולד חלב
100 גרם שוקולד מריר
הסבר כללי איך מכינים שוקולד בטעמים בבית
שמים בכוס חד פעמית חמה או בקערה קטנה את השוקולד.
בכל כוס שמים שוקולד מסוג אחר.
את השוקולד המריר ממיסים לחוד
את שוקולד החלב ממיסים לחוד.
כל כוס/קערה שמים במיקרו לחוד וממיסים בפולסים קצרים.
תתחילו עם עשרים שניות תוציאו תערבבו, תכניסו שוב לעוד עשרים שניות ותערבבו עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
הפולסים הקצרים כדי שהשוקולד לא ישרף.
לאחר שהשוקולד נמס לחלוטין, לוקחים תבנית שטוחה ומניחים עליה נייר אפיה.
את השוקולד המומס מורחים על הנייר או כצורות או כמשטח אחיד.
אני השתמשתי בנייר כי אחרי שהשוקולד מתקרר קל לקלף את נייר האפיה מהשוקולד.
אחרי שהשוקולד מרוח על הנייר מתחיל שלב קישוט השוקולד.
מפזרים על השוקולד סוכריות צבעוניות, ממתקים, כל מה שהילדים אוהבים.
לאחר שגמרנו לקשט מעבירים את משטחי העבודה הגמורים לפריזר ל-50 דקות בערך עד שהשוקולד קופא.
מקלפים בזהירות את השוקולד הקפוא מהנייר ואז מתחילה החגיגה האמיתית.
רצוי שהאמא של הילדים לא תהיה בסביבה. רצוי. בשביל שלום המשפחה(:
תהנו אהובים שלי חג שמח!