עוגיות ים של שוקולד מורכבות משלושה מצרכים בלבד.
בצק פריך, שוקולד ומרשמלו. ז-ה ה-כ-ל!
ניחא שלושה מצרכים, ההכנה לוקחת שלוש דקות גג!
והחיסול שלהן – טוב, כשהן יוצאות מהתנור שלוש דקות זה הרבה
וגם זה על אחריותכם הבלעדית(:
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
ולמה אני מדגישה שלושה מצרכים?
כי יש לי עוגיות עם שני מצרכים בלבד לדוגמא: העוגיות של מוּרמוּר
אבל הפעם אנחנו הולכים על שלושה מצרכים בלבד.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו24 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
קראתי להן עוגיות ים של שוקולד כי שם יותר מתאים מזה אין!
השוקולד שמציף את העוגיה, המרשמלו שנמס, הרכות של הבצק,
הכל ביחד – פשוט אין מילים(:
הקטע המצחיק-מביך כמה קל להכין את עוגיות השחיתות האלה.
במסגרת שיטוטי באינטרנט ראיתי את אופן ההכנה של העוגיות האלה בכל צורה אפשרית.
גילוי נאות, הרעיון לא שלי, אבל הקלות הבלתי נסבלת של הכנתן פשוט קנתה אותי.
לוקחים תבנית, מרפדים בבצק פריך ועליו מניחים שוקולד מריר, חלב, מה שתבחרו.
על השוקולד מפזרים מרשמלו
מכסים מעל בבצק פריך
זהו.
מכניסים לתנור ואופים.
נכון שערורייתי כמה קל?
ועוד מתפלאים שקראתי להן עוגיות ים של שוקולד
יום אחרי,
אם ישאר משהו,
העוגיות נראות כך.
עדיין עוגיות ים של שוקולד(:
עוד מתכונים של עוגיות תוכלו למצוא כאן – מתכונים לעוגיות
אגב, המתכון פורסם לראשונה בסלונה באוגוסט 2014 לפני שהאתר שלי עלה לאויר.
תוכלו להתרשם מהתגובות.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מתכון לעוגיות שוקולד עם מרשמלו
מתכון לעוגיות שוקולד עם מרשמלו
סוויט דוליIngredients
- 300 גרם קמח
- 200 גרם חמאה
- 100 גרם סוכר
- 1 ביצה או 2 חלמונים
- קורט מלח
- 200 גרם שוקולד מריר
- 15 יחידות מרשמלו
Instructions
- מרפדים תבנית במחצית מכמות הבצק הפריך.
- מניחים את השוקולד על הבצק, מפזרים את המרשמלו ומכסים בשארית הבצק.
- אופים ב-160 מעלות כעשרים דקות עד חצי שעה.
מתכון לבצק פריך:
- שמים הכל בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים.מוסיפים את הביצה ממשיכים לערבל עד שנוצרת העיסה.את הבצק המוכן לקרר לפחות חצי שעה במקרר ורק לאחר מכן לעבוד איתו.
- תהנו חברימים!
מה צריך בשביל עוגיות ים של שוקולד?
חצי חבילת בצק פריך מוכן או מחצית מכמות הבצק הפריך של המתכון שלמטה.
200 גרם שוקולד מריר
כ-15 יחידות מרשמלו חתוכות לחצי (עם מספרים גוזרים את המרשמלו לחצי)
איך מכינים עוגיות ים של שוקולד?
מרפדים תבנית במחצית מכמות הבצק הפריך.
מניחים את השוקולד על הבצק, מפזרים את המרשמלו ומכסים בשארית הבצק.
אופים ב-160 מעלות כעשרים דקות עד חצי שעה.
כן-כן, אני שומעת את קריאות העונג שלכם עד כאן.
פורסים את הבצק לריבועים קטנים, כשהשוקולד מתקרר העוגיות מתייצבות.
מתכון לבצק פריך:
300 גרם קמח
200 גרם חמאה
100 גרם סוכר
1 ביצה או 2 חלמונים
קורט מלח
שמים הכל בקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבלים.
מוסיפים את הביצה ממשיכים לערבל עד שנוצרת העיסה.
את הבצק המוכן לקרר לפחות חצי שעה במקרר ורק לאחר מכן לעבוד איתו.
תהנו חברימים!
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק בסוויט דוּלי SWEET DOOLY תודה רבה!!
באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!