ריבת שזיפים בטעם של פעם
הכנתי ותשמעו מה שיש לי להגיד.
נכון, אני כל הזמן מבלבלת לכם את המוח עם מתכוני ריבות
אבל שתדעו לכם שהפעם זה שונה
מתכון לריבת שזיפים חלומית!
אחרי שתטעמו פעם אחת
ותראו איך מכינים ריבת שזיפים
שאפשר לקרא לה בעצם גם קונפיטורת שזיפים
החיים שלך יתחלקו לפני – ואחרי
ריבת שזיפים מכינים באהבה גדולה
והיא כל כך טעימה!
כדי שיהיה לכם קל הכנתי לכם מדריך מדוייק רק ללחוץ כאן –
איך מכינים ריבה בבית? המדריך המלא להכנת ריבה מתכונים טיפים ועצות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
במדריך להכנת ריבות בייתיות תוכלו למצוא את כל הטריקים, העצות והטיפים
להכנת ריבה מוצלחת שתישמר לאורך זמן.
אתם תראו שאתם לא תגעו יותר בשום "ריבת פובדיל" מהסופר
שנקראת בשם ריבת שזיפים.
להכין ריבת שזיפים זה ממש קל,
כמו שמכינים כל ריבה, שמים בסיר ללילה את השזיפים והסוכר,
נותנים לשזיפים להגיר נוזלים וככה הריבה שלנו תתבשל יותר מהר.
איך מכינים ריבת שזיפים בטעם של פעם
בוודאות!
עכשיו רוצו לקנות שזיפים
שלא תגידו שלא אמרתי
לעוד ריבות וקונפיטורות בטעמים
מתכונים לריבות וקונפיטורות
ריבת שזיפים בטעם של פעם
סוויט טיפ:
אחת הקוראות אמרה שהכינה עם חצי מכמות הסוכר ויצא מתוק מספיק
להחלטתכם(:
מה צריך בשביל ריבת שזיפים?
1 קילו שזיפים
1 קילו סוכר
2 כפות מיץ לימון
מקל וניל
איך מכינים ריבת שזיפים?
שוטפים את השזיפים חותכים לריבועים ושמים בסיר.
מפזרים את הסוכר על השזיפים ונותנים לשזיפים ולסוכר להתאחד ביחד לפחות שלוש שעות.
מוסיפים את כל יתר המרכיבים, שמים על האש ומביאים לרתיחה.
אחרי הרתיחה מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעה.
מורידים מהאש, נותנים לזה להתקרר מעט, שמים צנצנת במיקרו לדקה לעיקור, מעבירים הריבה לצנצנת ולמקרר.
אתם תראו, אחרי טעימה אחת, לא תגעו יותר בשום פובדיל מהסופר.
ריבת שזיפים חלומית!
שנה טובה ומתוקה!