מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס הכנתי
בקינוחי כוסות אישיים
וזהו הקינוח הצבעוני השני מסגרת הקינוחים לחג השבועות.
הקינוח הראשון היה קינוח בצבעי ירוק
צריך ללחוץ כאן – קינוחי כוסות אישים של מוס גבינה עם קיוי וענבים
הצבע השני הוא צהוב – פסיפלורה ואננס
תוכלו לשלב בין הטעמים והצבעים
יש ירוק, יש צהוב, יש ורוד או סגול
המבחר גדול יותר
וכל אחד יכול לבחור את הטעם האהוב עליו
רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן28 – מתכונים לווטצ'אפ
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
כדי להכין את הקינוח, מכינים את המוס ויוצקים לכוסות
כמו שאתם יודעים הפסיפלורה מעט חמוצה
ולכן הוספתי מעט אבקת סוכר כדי לשבור את החמיצות
לא השתמשתי בג'לטין ואחרי כמה שעות במקרר
המוס מתייצב.
לעוד מתכונים לקינוחי כוסות כאן
מתכונים לקינוחי כוסות
אני השתמשתי בהכנת המוס רק בחצי כוס סוכר והעברתי לטעימות בין בני הבית.
היתרון – המוס לא מתוק מדי ואצלנו אהבו מאד.
אם אתם חושבים שאצלכם אוהבים יותר מתוק תוסיפו עוד סוכר.
תלוי גם באיזה גודל כוסיות אתם משתמשים.
את מוס הגבינה מכינים כרגיל
מרוקנים את פרי הפסיפלורה בקערית
מוסיפים מעט אבקת סוכר ויוצקים על המוס
הפסיפלורהמתקשה במקרר
עוד מתכונים לשבועות רק ללחוץ כאן – שבועות
.
אם תרצו מוס בצבעי ורוד סגול לבן בבקשה –
קינוחי כוסות מוס גבינה עם דולי-מאיפה-הבאת-לנו-את-הפרי-הזה פיטאיה ודובדבנים
עוד מתכונים לשבועות רק ללחוץ כאן – שבועות
קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס
מה צריך בשביל קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס?
1 שמנת מתוקה – 250 ג'
1 גבינה לבנה 5% – 250 ג'
חצי כוס סוכר
2סוכר וניל
3 יחידות פסיפלורה
כחצי כוס פלחי אננס
חצי כפית אבקת סוכר – לא חובה
איך מכינים קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס?
במיקסר, מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את הגבינה ומערבלים עוד סיבוב או שניים עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצקים בעדינות את המוס לכוסות.
כדי שהכוסות לא יתלכלו ניתן למלא שקית זילוף ולמלא את הכוסות.
מרוקנים את הפסיפלורה לקערית ומערבבים עם חצי כפית אבקת סוכר – לא חובה.
יוצקים רוטב פסיפלורה על המוס ומקשטים בפלחי אננס.
שומרים במקרר עד להגשה.
חג שמח אהובות ואהובים!