מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס

קינוחי כוסות אישים של מוס גבינה ללא גלוטן ללא ג'לטין עם פסיפלורה ואננס

שתף
הדפסה
קינוחי כוסות מוס גבינה עם קיוי וענבים
מה צריך

1 שמנת מתוקה – 250 ג'
1
גבינה לבנה 5% – 250 ג'
חצי כוס סוכר
2סוכר וניל
3 יחידות פסיפלורה
כחצי כוס פלחי אננס
חצי כפית אבקת סוכר – לא חובה

מה צריך

1 שמנת מתוקה – 250 ג'
1
גבינה לבנה 5% – 250 ג'
חצי כוס סוכר
2סוכר וניל
3 יחידות פסיפלורה
כחצי כוס פלחי אננס
חצי כפית אבקת סוכר – לא חובה

קינוחי כוסות מוס גבינה עם קיוי וענבים

מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס הכנתי

בקינוחי כוסות אישיים
וזהו  הקינוח הצבעוני השני מסגרת הקינוחים לחג השבועות.

קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס
הקינוח הראשון היה  קינוח בצבעי ירוק
צריך ללחוץ כאן – קינוחי כוסות אישים של מוס גבינה עם קיוי וענבים

https://sweetdooly.co.il/13139

הצבע השני הוא צהוב – פסיפלורה ואננס
תוכלו לשלב בין הטעמים והצבעים
יש ירוק, יש צהוב, יש ורוד או סגול
המבחר גדול יותר
וכל אחד יכול לבחור את הטעם האהוב עליו

רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה 
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן28 מתכונים לווטצ'אפ

קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס

אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי

כדי להכין את הקינוח, מכינים את המוס ויוצקים לכוסות
כמו שאתם יודעים הפסיפלורה מעט חמוצה
ולכן הוספתי מעט אבקת סוכר כדי לשבור את החמיצות
לא השתמשתי בג'לטין ואחרי כמה שעות במקרר
המוס מתייצב.

לעוד מתכונים לקינוחי כוסות כאן
מתכונים לקינוחי כוסות

קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס
אני השתמשתי בהכנת המוס רק בחצי כוס סוכר והעברתי לטעימות בין בני הבית.
היתרון – המוס לא מתוק מדי ואצלנו אהבו מאד.
אם אתם חושבים שאצלכם אוהבים יותר מתוק תוסיפו עוד סוכר.
 
תלוי גם באיזה גודל כוסיות אתם משתמשים.
את מוס הגבינה מכינים כרגיל
מרוקנים את פרי הפסיפלורה בקערית
מוסיפים מעט אבקת סוכר ויוצקים על המוס
הפסיפלורהמתקשה במקרר

עוד מתכונים לשבועות רק ללחוץ כאן – שבועות

.

אם תרצו מוס בצבעי ורוד סגול לבן בבקשה –
קינוחי כוסות מוס גבינה עם דולי-מאיפה-הבאת-לנו-את-הפרי-הזה פיטאיה ודובדבנים

קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס

 עוד מתכונים לשבועות רק ללחוץ כאן – שבועות

קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס

 

מה צריך בשביל קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס?

1 שמנת מתוקה – 250 ג'
1
גבינה לבנה 5% – 250 ג'
חצי כוס סוכר
2סוכר וניל
3 יחידות פסיפלורה
כחצי כוס פלחי אננס
חצי כפית אבקת סוכר – לא חובה

איך מכינים קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם פסיפלורה ואננס?

במיקסר, מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר וסוכר הוניל עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את הגבינה ומערבלים עוד סיבוב או שניים עד לקבלת עיסה אחידה.
יוצקים בעדינות את המוס לכוסות.
כדי שהכוסות לא יתלכלו ניתן למלא שקית זילוף ולמלא את הכוסות.
מרוקנים את הפסיפלורה לקערית ומערבבים עם חצי כפית אבקת סוכר – לא חובה.
יוצקים רוטב פסיפלורה על המוס ומקשטים בפלחי אננס.
שומרים במקרר עד להגשה.

חג שמח אהובות ואהובים!

 

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים