קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה
השנה לחג השבועות החלטתי לפנק בקינוחי כוסות אישיים.
קינוחי כוסות אישיים הם קינוחים נהדרים.
אצלנו משתגעים עליהם, תמיד הם נגמרים ראשונים.
תשחקו עם גודל הכוסות וזה בכלל נהדר כי ככה כל אחד לוקח כמה שהוא אוהב.
קינוחי כוסות עם מוס גבינה קיוי וענבים פותחים את קינוחי החג שלי השנה.
זה מרענן, זה אביבי, זה טעים!!
בחרתי לחלק את מוס הגבינה לשלושה טעמים שונים,
כדי שהמבחר יהיה יותר גדול.
רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו29 כאן – מתכונים לווטצ'אפ
קינוחי כוסות אישיים בצבעי ורוד לבן תמצאו פה – קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם פיטאייה ודובדבנים
נתחיל עם קינוחי כוסות גבינה של קיוי וענבים.
מכינים קערה גדולה של מוס גבינה ומוסיפים איזה פירות שאוהבים.
בקינוח כוסות אישים עם קיוי וענבים,
בנוסף למתקתקות הגבינה יש את החמצמצות של הקיוי
והענבים מוסיפים צבע.
מאד קל להכין את המוס.
גבינה לבנה ושמנת מתוקה זהו.
אין ביצים, אין ג'לטין ובגלל שהקינוחים בכוסות הם נשמרים נפלא.
תנובה יצאה עם מוצר חדש פנטסטי לטעמי
בלילה להכנת עוגות גבינה.
בלילה עם מתיקות וטעם של וניל
השתמשתי בהכנת המוס רק בחצי כוס סוכר
והעברתי לטעימות בין בני הבית.
אהבו את זה מאד!
אז איך עושים את זה? זה קל.
פורסים את הקיוי לפרוסות דקות
מניחים ענב באמצע הכוס כדי שפרוסות הקיוי לא יזוזו
ומפזרים מסביב פרוסות קיוי
ממלאים את כוסות המוס בעדינות עד כף עד הסוף
ואחרי שהכוסות מלאות במוס
חותכים את פרוסות הקיוי לחצי ומקשטים
עוד מתכונים לקינוחי כוסות תמצאו כאן
קינוחי כוסות אישים
אם אתם מחפשים עוד מתכונים לשבועות רק ללחוץ – שבועות
מוזמנים לקהילת האוכל "אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי"
תוכלו לשתף בקבוצה הנפלאה, גם את המתכונים שלכם.
והכי חשוב – בבקשה תזמינו את החברים שלכם.
אם לא הצטרפתם מוזמנים לכאן – אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם קיוי וענבים
סוויט טיפ:
בקופסת הבלילה יש 750 ג' גבינה.
אני השתמשתי רק ב – 500 ג' עם 2 שמנת מתוקה.
יכולים להשתמש גם בשתי קופסאות של גבינה 5% ו-2 שמנת מתוקה.
מה צריך לקינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם קיוי וענבים?
500 ג' גבינה לבנה
2 שמנת מתוקה
חצי כוס סוכר
5 יחידות קיוי
כעשרה ענבים – תלוי במספר הכוסות
איך מכינים קינוחי כוסות אישיים מוס גבינה עם קיוי וענבים?
מקלפים את הקיוי עם קולפן ופורסים פרוסות דקות לרוחב הפרי.
במיקסר, מקציפים את השמנת מתוקה עם הסוכר עד לקבלת קצפת יציבה.
מוסיפים את הגבינה ומערבלים עוד סיבוב או שניים עד לקבלת עיסה אחידה.
מניחים באמצע כל כוס ענב ומסביב מסדרים את פרוסות הקיוי.
מדביקים את פרוסות הקיוי לכוס על מנת שלא יזוזו.
יוצקים בעדינות את המוס לכוסות אפשר עם מזלף או עם כפית.
מקשטים עם פרוסות קיוי וענבים מלמעלה.
שומרים במקרר עד להגשה.
חג שמח אהובות ואהובים!