מתכון לדלורית אפויה בתנור

מתכון לפרוסות דלורית אפויה בתנור, מעולה לאנטיפסטי!

שתף
הדפסה
דלורית בתנור
מה צריך

1 דלורית

1 כפית שמן זית

3-4 כפות מים

מלח גס ופלפל שחור גרוס

מה צריך

1 דלורית

1 כפית שמן זית

3-4 כפות מים

מלח גס ופלפל שחור גרוס

דלורית בתנור

לא הכרתי ולא ידעתי איך להתייחס לדלורית עד שטעמתי אותה אצל טלי ומאז התאהבתי.
הטעם של הדלורית דומה לבטטה אפילו יותר מתקתק לכן הוספתי לה פלפל גרוס לשבור את המתיקות.  דלורית בתנור מעולה להגיש כאנטיפסטי.

הנה עוד רעיון להגשת אנטיפסטי – ירקות בתנור בצורת מניפה

איך מכינים ירקות בתנור בצורת מניפה?

לעוד מתכונים של ירקות רק לחצו כאן – ירקות
ו
אם אתם רוצים להכין שעועית צהובה בתנור
בטעם של צ'יפס כאן – שעועית צהובה בתנור

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

רוצים לקבל מתכונים לווטצ'אפ?
לחצו25 כאן – מתכונים לווטצ'אפ

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

מתכון לדלורית אפויה בתנור

מסתבר שבדלורית יש כ-45 קלוריות לכל 100 גרם אבל 6 פחמימות לכל 100 גרם, ו-0 גרם שומן רווי, זה מידע שתרגישו איתו בריאים כשאתם אוכלים את הדלורית.
הדלורית היא ירק כתום, דל קלוריות, משביע, והחלטתי להכין את הדלורית בתנור אפויה והתוצאה סופית נהדרת.

אני הכנתי את הדלורית עם מלח ופלפל כדי להוריד מהמתיקות וזה טעים אש. גם כלום עבודה ת’כלס.

את הדלורית חתכתי לחצי ופרסתי לחצאי עיגולים, עם כף רוקנתי את הגרעינים, תבלינים ודלורית לתנור.

דלורית בתנור

מתכון לדלורית אפויה בתנור

 


דלורית בתנור

מתכון לדלורית אפויה בתנור

סוויט דולי
מתכון לפרוסות דלורית אפויה בתנור, מעולה לאנטיפסטי!
Prep Time 10 minutes
Cook Time 40 minutes
Total Time 50 minutes

Ingredients
  

  • 1 דלורית
  • 1 כפית שמן זית
  • 4 כפות מים
  • 1/4 כפית מלח גס
  • 1/4 כפית פלפל שחור גרוס

Instructions
 

  • לחתוך את הדלורית לחצי , לרוקן את הגרעינים עם כף ולפרוס לפרוסות.
  • בקערה לערבב את הדלורית עם התבלינים ביחד ולתנור.
    בחום של 180 מעלות 30-40 דקות עד שמתרכך.
Keyword מתכון לדלורית אפויה בתנור

מה צריך בשביל מתכון לדלורית אפויה בתנור?

1 דלורית

1 כפית שמן זית

3-4 כפות מים

מלח גס ופלפל שחור גרוס

איך מכינים מתכון לדלורית אפויה בתנור?

לחתוך את הדלורית לחצי , לרוקן את הגרעינים עם כף ולפרוס לפרוסות.

בקערה לערבב את הדלורית עם התבלינים ביחד ולתנור.

בחום של 180 מעלות 30-40 דקות עד שמתרכך.

רוצים לדעת באיזה כוס אני משתמשת במתכונים שלי? לחצו כאן

הכנתם את המתכון?
צלמו ושלחו לי לוואטספ או לאינסטגרם או לפייסבוק על מנת שאוכל לראות,
לתייג אתכם ולפרגן בחזרה!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

תפריט נגישות

המתכון נשמר
במחברת המתכונים