לביבות קישואים וריקוטה שאפשר גם לאפות מגיעות עם סיפור תואם.
מאז שנולד תינוק לזאת שבקושי היתה מכינה חביתה,
אני מופתעת איך כל יום היא מוצאת באתר שלי מתכונים
ומכינה אותם גם בגירסה לתינוקות.
בואו הצטרפו לאינסטגרם שלי
בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
הפעם שידרגה הילדה את לביבות קישואים שיש לי באתר
הוסיפה להם גבינה וכך הכינה גירסה, שמתאימה גם לתינוקות בלי שיניים לאכול.
כרגיל בנוהל גם אלה עם השיניים לא הפסיקו לטעום כמובן.
אחרי שסיפרה לי שהכינה את לביבות הקישואים עם גבינה,
הכנתי גם אני סיבוב ביום שישי.
הוספתי קצת יותר פלפל שחור והלביבות יצאו נפלאות!
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ? קבוצה שקטה בלי חפירות
לחצו כאן 60 – מתכונים לווטצא'פ
לביבות קישואים וריקוטה הן לביבות נהדרות.
מגרדים קישואים, מוסיפים גבינה, ביצה מלח פלפל ופרורי לחם
כן אפשר גם לאפות אבל הפעם טיגנתי
ריססתי שמן על המחבת והנחתי את הלביבות.
מסתבר שאפשר לטגן עם כלום שמן והן יצאו נהדרות.
רוצים לראות איך אני מכינה את כל המתכונים?
כל סרטוני האוכל במקום אחד
רק ללחוץ כאן – ערוץ היוטיוב של סוויט דולי
אחרי מספר דקות הפכתי את הלביבות לצד השני.
תוכלו לראות בתמונה שטיגנתי את הלביבות ממש בלי שמן
והן יצאו ממש נהדרות!
והן נחלו הצלחה כבירה.
הן רכות, טעימות ואני ממליצה לכם להכין.
אם אתם רוצים להכין את הלביבות אפויות
יש לשמן נייר אפיה להניח את הלביבות
ולאפות כרבע שעה עד עשרים דקות ולהפוך לצד השני.
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
עוד מתכונים ללביבות תמצאו כאן
מתכונים ללביבות
לביבות קישואים וריקוטה שאפשר גם לאפות
לביבות קישואים וריקוטה שאפשר גם לאפות
סוויט דוליIngredients
- 250 גרם גבינת ריקוטה 5%
- 5 קישואים מגורדים וסחוטים
- 1 ביצה
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1 כוס פירורי לחם
- שמן לטיגון
Instructions
- סוחטים את הקישואים היטב ומערבבים עם הגבינה מוסיפים ביצה מלח ופלפל מערבבים מוסיפים פירורי לחם ומערבבים היטב
- משמנים קלות מחבת מחכים שיתחמם יוצרים לביבות ומטגנים מצד אחד אחרי מספר דקות הופכים לצד השני ומטגנים מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
גירסת אפיה
- בגירסת אפיה יש לשמן נייר אפיה להניח את הלביבות ולאפות כרבע שעה עד עשרים דקות ולהפוך לצד השני.
- תהנו!
מה צריך ללביבות קישואים וריקוטה שאפשר גם לאפות?
250 גרם גבינת ריקוטה 5%
5 קישואים מגורדים וסחוטים
מלח ופלפל לפי הטעם
1 ביצה
כוס פירורי לחם
מעט שמן לטיגון
איך מכינים לביבות קישואים וריקוטה שאפשר גם לאפות?
סוחטים את הקישואים היטב ומערבבים עם הגבינה
מוסיפים ביצה מלח ופלפל מערבבים
מוסיפים פירורי לחם ומערבבים היטב
משמנים קלות מחבת מחכים שיתחמם
יוצרים לביבות ומטגנים מצד אחד
אחרי מספר דקות הופכים לצד השני ומטגנים
מעבירים לצלחת עם נייר סופג.
בגירסת אפיה יש לשמן נייר אפיה להניח את הלביבות
ולאפות כרבע שעה עד עשרים דקות ולהפוך לצד השני.
תהנו!