מוס שוקולד בשני צבעים ללא ביצים הכנתי כי אני סוויט דוּלי, התארחתי במדור האוכל של פסקל פרץ-רובין, בעיתון "מעריב".
פסקל פרץ-רובין מחברת ספרי בישול, בעלת המדור הקולינארי במעריב סופהשבוע.
רוצים מתכונים לווטצאפ?
לחצו78 כאן- מתכונים לווטצא'פ
פסקל אירחה אותי במטבח הנהדר שלה. "תרגישי כמו בבית" אמרה
בזמן שהכנו את המאכלים שפורסמו בעיתון סופהשבוע של מעריב לכבוד החג.
על השיש ראיתי מגש ריבות ופסקל סיפרה כי היא מכינה אותן במו ידיה כמתנות לחגים.
מאחר ואתם מכירים את אהבתי לריבות תבינו שעכשיו הרגשתי ממש כמו בבית(:
שמונה בבוקר והנייד ליד המיטה מזמזם "ראית??" שאלה
מיד שלחתי את גיסי האהוב לקנות לי את העיתון.
אני מודה ומתוודה ממש, ממש! התרגשתי לעלעל בדפים ולהגיע לכתבה.
לא ידעתי מה פסקל תכתוב עלי והתרגשתי לקרא את מה שכתבה עלי
פסקל יקרה, מודה לך על האירוח המושלם!
אצלך בבית וגם בכתבה הנהדרת.
להכנת הכתבה חיפשנו מתכונים קלים.
איך כתבה פסקל?
"מתכונים אסתטיים שמעוררים רושם רב ומוגשים בקפידה"
מתכונים שנראים כמובן מיליון דולר אבל לא דורשים עמידה ממושכת במטבח.
מוס שוקולד בשני צבעים בכוסיות קטנות זה בדיוק זה.
שמנת מתוקה שמערבבים עם גאנש שוקולד
מגישים בכוסיות קטנות מוס שוקולד בשני צבעים שהילדים משתגעים עליו
והמבוגרים אוכלים כוסית אחרי כוסית.
עוד מתכונים לפסח תמצאו כאן
מתכונים לפסח
בזמן הכנת מוס השוקולד
אתם יכולים להחליט אם להגיש את מוס השוקולד
בשכבות או חצי מוס שוקולד לבן וחצי מוס שוקולד כהה.
ואם אתם מחפשים עוד מתכונים לקינוחי כוסות
רק ללחוץ כאן – קינוחי כוסות
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מוס שוקולד בשני צבעים ללא ביצים בכוסיות קטנות
מה צריך בשביל מוס שוקולד בשני צבעים ללא ביצים בכוסיות קטנות?
לשכבת מוס השוקולד – כהה
250 גרם שמנת מתוקה – 1 מיכלים
200 גרם שוקולד מריר
50 גרם שוקולד לבן מגורר
לשכבת מוס לבן
250 גרם שמנת מתוקה – 1 מיכל
3 כפיות סוכר
100 גרם שוקולד לבן מגורד
איך מכינים מוס שוקולד בשני צבעים ללא ביצים בכוסיות קטנות?
מוס שוקולד כהה
שמים בסיר קטן 1 שמנת מתוקה ו-200 גרם שוקולד מריר.
מתחילים לערבב על אש קטנה עד שהשוקולדים נמסים.
אין צורך להביא לרתיחה רק שהעיסה תהיה אחידה.
ברגע שהשוקולד הפך לנוזלי, להעביר את הסיר למקרר לפחות ל-4 שעות עד שיתקרר היטב.
אחרי כ 4 שעות להוציא מהמקרר את נוזל השוקולד ולהעביר למיקסר ולהתחיל להקציף.
מוסיפים את השוקולד הלבן המגורד לתערובת ומערבבים הכל ביחד.
מוס שוקולד לבן
מקציפים את השמנת המתוקה עם הסוכר לקבלת קצף לבן ואוורירי.
מוסיפים את פתיתי השוקולד הלבן ומערבבים הכל ביחד.
מסדרים כוסיות על משטח העבודה
מעבירים את המוס לשקיות זילוף.
מזליפים פעם שכבת שוקולד ומעליה שכבת קצפת.
חג שמח אהובות ואהובים!