מרק ירקות עם אטריות דקות
אתמול הגשם התדפק על החלון ואני רצתי להכין מרק ירקות טעים עם אטריות דקות.
בואו תראו באינסטוש איך הכנתי
בואו לכאן –
האינסטגרם של סוויטדולי
בעודי עומדת ומכינה נזכרתי ביום חורפי לפני כמה שנים.
יום מעונן, אנחנו בדרכנו להרצליה ועמדנו ברמזור בצומת הסירה.
לחלון הרכב ניגש בחור צעיר, דפק על החלון וכשבעלי פתח אמר לו:
"אח שלי, יכול לעזור לי? נתקעתי בלי דלק. הגעתי עד לתחנה והארנק נשאר בבית, יכול להלוות לי עשרים שקל?"
בעלי הכניס היד לכיס, נתן לו עשרים שקל והבחור הלך לדרכו.

"ברור לך שהוא עבד עליך נכון?"
"למה את חושבת את זה?"
"כי זו שיטה. לא מאמינה לו"
"גם אם עבד עלי שיהיה לו לבריאות, ביום כזה מי יעמוד בצומת?"
נסענו לדרכנו ואחרי כחצי שעה נכנסנו לבית קפה ליד מתחם גלילות.
ממולנו, ישב הצעיר עם מגש ארוחת בוקר ואכל להנאתו.
"הנה החבר שלך" חייכתי לבעלי
"על מה את מדברת?"
"זה שאיבד את הכסף, מרוב שאין לו כסף הוא אוכל על חשבוננו ארוחת בוקר"
רוצים לקבל מתכונים ישירות לווטצ'אפ?
לחצו כאן8 – מתכונים לווטצ'אפ
טוב כנראה שהדלקתי לגמרי את הפתיל לבעלי כי בבת אחת עזב אותי והלך לכיוון הבחור,
נעמד לידו ובטון מאד שקט אמר לו:"תחזרי את הכסף שקיבלת לפני חצי שעה"
לשנייה הבחור התבלבל אבל ישר הבין עם מי יש לו עסק.
הכניס יד לכיס, שלף בוחטה של שטרות, קילף חמישים ש"ח ושם על השולחן.
נכון שלסיפור כזה ביום חורף מגיע מרק ירקות טעים עם אטריות דקות?
לעוד מתכונים עם ירקות רק לחצו כאן
מתכונים לירקות
עוד מתכונים למרקים תמצאו פה – מתכונים למרקים
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
מרק ירקות עם אטריות דקות
מרק ירקות עם אטריות דקות
סוויט דוליIngredients
- 1 בצל קצוץ
- 3 כפות שמן
- 2 גבעולי סלרי עם העלים
- 3 קישואים חתוכים לריבועים
- 2 גזרים חתוכים לריבועים
- 1 כוס דלעת מגורדת
- 1 כוס כרובית קצוצה
- 1 כוס שעועית ירוקה
- חצי כוס גריסי פנינה
- 1 כוס אטריות דקות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פלפל שחור
- 3 כוסות מים
Instructions
- מאדים את הבצל בסיר.
- מוסיפים את הירקות ומטגנים את הירקות מספר דקות.
- מוסיפים מים, סלרי, מלח ופלפל, גריסים
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש ומבשלים כשעה.
- נו טוב, פחות משעה, ארבעים דקות מספיק.
- אחרי כארבעים דקות מוסיפים את האטריותהדקות ומבשלים כחצי שעה נוספת.
- מרק שמתאים בול לימות החורף.
