מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך

מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך, הלהיט החדש של ארוחות שישי

מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך

מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך.
הבכור של אחותי היה ילד בעייתי נורא באוכל.
היום הוא אבא לילדים גם רזים כמו חוט אבל אז אחותי נורא דאגה.
באחד הימים נשארתי לשמור עליו והחלטתי שאצלי הילד יסיים את כל המנה.
אמא שלו הכינה לו שניצל ואני רציתי להודות בפני אחותי שאצלי הילד כן אכל.

חתכתי את השניצל לחתיכות קטנות, עמדנו בחלון, הסתכלנו על הגינה
קראתי לחתולים "פיס-פיס" וכל פעם דחפתי לו ביס לפה.
אחרי כמה דקות קלטתי שאיזה ילד עובד עלי ואני אפילו לא שמה לב,
כי הביסים של השניצל התחילו להעלם.
כשהייתי אומרת לילד :"הנה החתולי, בוא תקרא לו גם אתה"
הילד הכניס את הביס לפה, הביט למטה, זרק את הביס מהפה
וקרא לחתול:"חחחחחתוליייייייייי " וככה השניצל היה עף לו מהפה.
עבד עלי בעיניים!
הכנתי לכם סרטון איך מכינים לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך

בשבועות האחרונים יש לנו להיט בארוחות שישי,
חוץ מהשניצלים המטוגנים, לזו ששומרת על הגזרה התחלנו להכין שניצל אפוי בתנור.
תקשיבו – זה עובד כמו אש!
השניצל אחרי התנור עדיין עסיסי ופריך.

מכינים כמובן את כל המצרכים מראש,
אני את פרורי הלחם שמה על נייר אפיה
ככה כל הבלגן אחרכך נשאר בנייר ולפח.
מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך

את השניצלים המוכנים שמים על נייר אפיה
שמנו את נייר האפיה בשמן
שמים את השניצלים על נייר האפיה
ומטפטים על השניצלים מעט שמן זית
ולתנור.
הטריק הכי חשוב – לא לייבש את האמאשל השניצלים,
תנו להם רבע שעה עשרים דקות גג, תהפכו אותם
וישר לצלחת.
מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריךהם יוצאים מו ש ל מ י ם!
מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריךאגב, הכנתי מעוף גם פסטרמה מחזה עוף
שזה היה בכלל להיט!
ויש גם פסטרמה מחזה עוף

ואם נהנתם מהשניצל אשמח אם תבואו לבקר בקמפיין שלי
לספר המתוקים הנהדר שלי – הכל כאן – מתוקים זה החיים

מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך

מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך




מה צריך בשביל מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך?

חצי קילו חזה עוף פרוס דק
2 ביצים טרופות
שקית פרורי לחם
מעט שמן זית

איך מכינים מתכון לשניצל אפוי בתנור עסיסי ופריך?

טורפים את הביצים ושמים בצלחת
מפזרים את פרורי הלחם על נייר אפיה שיהיה יותר קל
ראשית טובלים את השניצלים בביצה
מעבירים לפרורי הלחם וטובלים את השניצלים היטב בפרורי הלחם.
מכינים ככה את השניצלים בערימה.
בתבנית אפיה שמים נייר אפיה ומורחים אותו במעט שמן
שמים את השניצלים על תבנית האפיה ומפזרים על השניצלים מעט שמן זית
מכניסים לתנור שחומם מראש ל – 180 מעלות כרבע שעה עשרים דקות.
הכי חשוב לשמור על השניצלים שלא ישרפו!
לא לייבש להם את הצורה, אחרי רבע שעה לשים לב ואם צריך אפשר להפוך
אני הפכתי פעם אחת ואחרי חמש דקות הוצאתי אותם.
יצאו מו ש ל מ י ם!
חסל סדר טיגונים מהיום אוכלים שניצלים אפויים.

 

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים