עוגיות שיבולת שועל משלושה מצרכים אלה יופי של עוגיות טבעוניות שמכינים בעשר דקות משלושה מצרכים בלבד.
ראיתי בבלוג אמריקאי שמכינים אותם ועפתי עליהן.
כמו שאתם יודעים אני מעבירה סדנאות בו אנו מקיימים היכרות מעמיקה עם עולם הפינטרסט, שזוהי רשת חברתית.
מעל מאהמיליון אנשים משתמשים בפינטרסט ברחבי העולם להעלות תמונות, סרטי וידאו, רשת חברתית לכל דבר,
שרק עכשיו בארץ תופסת תאוצה. אני כבר כמה שנים שם, עם מעל ל-15 אלף עוקבים מרחבי העולם.
בקיצור, בעודי מחפשת חומרים להרצאה שלי, מצאתי את עוגיות שיבולת השועל משלושה מצרכים בלבד,
וכמובן שעפתי עליהן. עוגיות שיבולת שועל ללא אפייה בכלל, עוגיות טבעוניות, בריאות והכי חשוב מהזה טעימות!
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
עוגיות שיבולת שועל משלושה מצרכים בלבד:
שוקולד, בננה ושיבולת שועל, זהו.
כדי שלא יהיו אי הבנות כמובן הכנתי לכם סרטון איך הכנתי את העוגיות תוכלו לראות כאן:
את העוגיות הכנתי פעמיים, בפינטרסט מציעים להכין את העוגיות עם קקאו,
לא נראה לי העניין עם הקקאו, החלטתי ללכת על שוקולד מריר.
שוקולד מריר, בננה ושיבולת שועל.
תוכלו לראות בחתיכה שעומדת קצת מהבננה
רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן28 – מתכונים לווטצ'אפ
יצאו טעימות אבל רכות מדי לטעמי,
החלטתי לוותר על הבננה, שמתי שוקולד מריר, שיבולת שועל וגרעיני שומשום
אהה! אלה יצאו יותר קשיחות וכמובן גם טעימות מאד.
הטועמים אמרו שזה מזכיר להם חטיף בריאות.
תקשיבו, זה כלום כלום כלום עבודה.
פחות מעשר דקות ויש לכם עוגיות שיבולת שועל בריאות, טבעוניות,
עוגיות שיבולת שועל ללא אפייה.
עוד מתכונים לעוגיות
מחפשים עוד מתכונים לפורים\? בבקשה
מתכונים לפורים
את התערובת המוכנה של העוגיות אפשר להעביר לתבנית ולמקרר
אני שמתי על נייר אפייה, כיסיתי והעברתי למקרר,
אחרי שמוציאים מהמקרר פשוט חותכים למרובעים.
יש גם פנקייק עם שיבולת שועל
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי
ועכשיו רוצו להכין את העוגיות הנהדרות האלה
עוגיות שיבולת שועל בריאות משלושה מצרכים בלבד
עוגיות שיבולת שועל משלושה מצרכים
סוויט דוליIngredients
- 1 בננה
- 100 גרם שוקולד מריר
- 100 גרם שיבולת שועל
Instructions
- ממיסים את השוקולד במיקרו עם כף מים
- מוציאים מהמיקרו, מערבבים לתערובת אחידה.
- מועכים את הבננה היטב ומוסיפים לשוקולד
- מוסיפים את שיבולת השועל ומערבבים היטב הכל ביחד.
- אפשר לשים את הבלילה בתבנית ולמקרר,
- אני פרשתי נייר אפיה על השולחן, העברתי את הבלילה ושיטחתי על נייר האפיה.
- מקפלים את נייר האפיה וסוגרים את הבלילה.
- מעבירים למקרר לשעתיים שלוש.
- מוציאים מהמקרר חותכים לריבועים ויש לכם עוגיות נהדרות!
- שומרים במקרר בקופסה סגורה.