מתכונים
סוויטשופ
בונבונים
איך מכינים עוגות שמרים גבינה?

איך מכינים עוגות שמרים גבינה? המתכון הכי קל וטעים להכנת עוגות שמרים אישיות

שתף
הדפסה
איך מכינים עוגות שמרים גבינה? מתכונים לשבועות
מה צריך

לבצק:
500 גרם קמח – 3.5 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
100 גרם חמאה מומסת לא חמה
150 מל' חלב פושר– כשלוש רבעי כוס
75 גרם סוכר – כשלוש רבעי כוס
2 ביצים
קורט מלח
ביצה טרופה לציפוי

למילוי
2 קופסאות מסקרפונה השף הלבן
2  ביצים
2 כפות  אבקת סוכר
4 כפות אינסטינט פודינג וניל
כוס חמוציות או כוס צימוקים

זיגוג לאחר האפיה:
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי מקל וניל
טיפת לימון סחוט

סוויט טיפ

כמות – כ – 30 יחידות עוגות שמרים גבינה

מה צריך

לבצק:
500 גרם קמח – 3.5 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
100 גרם חמאה מומסת לא חמה
150 מל' חלב פושר– כשלוש רבעי כוס
75 גרם סוכר – כשלוש רבעי כוס
2 ביצים
קורט מלח
ביצה טרופה לציפוי

למילוי
2 קופסאות מסקרפונה השף הלבן
2  ביצים
2 כפות  אבקת סוכר
4 כפות אינסטינט פודינג וניל
כוס חמוציות או כוס צימוקים

זיגוג לאחר האפיה:
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי מקל וניל
טיפת לימון סחוט

סוויט טיפ

כמות – כ – 30 יחידות עוגות שמרים גבינה

איך מכינים עוגות שמרים גבינה? מתכונים לשבועות

איך מכינים עוגות שמרים גבינה? מכינים כי ריח של עוגות שמרים בתנור שממלא את הבית זה שיגעון!
ריח של וניל כזה שחודר לכל החדרים, המגש יוצא מהתנור כולם רצים לטעום מהעוגות.
זה מזכיר לי תמיד איך באחת בצהריים המאפיות בסופרים סוגרות את המזגנים
ומפעילות את התנורים כדי שכולם יסתערו על המאפייה.
אז כדי שלא תסתערו על המאפייה סידרתי לכם מתכון לעוגות שמרים גבינה.
שבלולי שמרים מלאים בגבינה, מתוקים וטעימים.
נתחיל בבצק. איך מכינים בצק שמרים? קל קל קל.
הנה סרטון שתוכלו לעבוד עם השמרים צעד אחרי צעד לבד.

הפעם, השארתי את הבצק במקרר ללילה ואלוהים כמה רך ונהדר הוא היה.
למילוי הגבינה השתמשתי במסקרפונה של השף הלבן שהיתה מעולה.
היתה סמיכה ונפלאה ושמרה על הצורה שלה בעוגות השמרים גבינה.

איך מכינים עוגות שמרים גבינה?

רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה 
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן28 מתכונים לווטצ'אפ

רידדתי את הבצק דק דק
מרחתי שכבת גבינה ופיזרתי חמוציות
אתם יכולים לפזר צימוקים
אני החלטתי לשנות הפעם.
חלק עשיתי עוגות שמרים גבינה עם חמוציות
וחלק רק עוגות שמרים גבינה.
אחרי הרידוד, חותכים לרצועות,
מגלגלים ושמים בתבנית של מאפינס משומנת
איך מכינים עוגות שמרים גבינה? תראו כמה יפים הם כשהם מלאים בגבינה
איך מכינים עוגות שמרים גבינה? מתכונים לשבועותאחרי שהם מלאים בגבינה,
תעבירו לתבנית של מאפינס או קאפקייקס
ותנו להם לתפוח עוד כשעה
איך מכינים עוגות שמרים גבינה? מתכונים לשבועותמכניסים לתנור, אופים
כשהם יוצאים מהתנור
מורחים עליהם סירופ סוכר
איך מכינים עוגות שמרים גבינה? מתכונים לשבועות

 

עוגות השמרים גבינה יצאו פשוט מושלמות!
איך מכינים עוגות שמרים גבינה? מתכונים לשבועות

עוד מתכונים לעוגות גבינה
רק ללחוץ כאן – עוגות גבינה

איך מכינים בצק שמרים לעוגת שמרים? שלב אחרי שלב עם סרטון הסבר
רק לחצו כאן – איך מכינים בצק שמרים לעוגת שמרים?

עוד מתכונים לעוגות שמרים תמצאו כאן – מתכונים לעוגות שמרים

הנה הצעה לתפריט מושלם לשבועות מהמנה הראשונה עד המנה האחרונה
פתחתי לכם שולחן – מתכונים לשולחן שבועות

ואם אתם מחפשים עוד מתכונים רק ללחוץ – שבועות

רוצים לראות עוד מתכונים של "שבועות בקלות"? כנסו לאחד המתכונים הבאים:

עוגת גבינה ולוטוס בכוסות אישיות עם ריבת תות מהאתר "המטבח הקטן שלי"
קוביות עוגת גבינה עם מסקרפונה, קפה וקרמל מלוח ללא אפייה מהאתר "מנסה במטבח"
טארט גבינה חגיגי מהאתר "Renana's Kitchen"
טרייפל "גבינה" טבעוני מהאתר "Desserits"
מתכונים לשבועות לילדים מהאתר "Fingerfood"

רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל

בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

איך מכינים עוגות שמרים גבינה? מתכונים לשבועות

איך מכינים עוגות שמרים גבינה?

מה צריך בשביל עוגות שמרים גבינה??

לבצק:
500 גרם קמח – 3.5 כוסות קמח
כף שמרים יבשים
100 גרם חמאה מומסת לא חמה
150 מל' חלב פושר– כשלוש רבעי כוס
75 גרם סוכר – כשלוש רבעי כוס
2 ביצים
קורט מלח
ביצה טרופה לציפוי

למילוי
2 קופסאות מסקרפונה השף הלבן
2  ביצים
2 כפות  אבקת סוכר
4 כפות אינסטינט פודינג וניל
כוס חמוציות או כוס צימוקים

זיגוג לאחר האפיה:
חצי כוס סוכר
חצי כוס מים
חצי מקל וניל
טיפת לימון סחוט

איך מכינים עוגות שמרים גבינה?

את הבצק כולו נכין במיקסר במהירות נמוכה.
בקערת המיקסר שמים קמח, שמרים וסוכר ומערבלים כדקה.
מוסיפים את המלח ועוד סיבוב במיקסר.
עכשיו נוסיף את יתר החומרים בזמן שהמקסר עובד: ביצים, חמאה ובסוף כוס חלב פושר.
בשלב הזה אתם נותנים למיקסר לעבוד במהירות איטית עד שכל הבצק נהפך לעיסה אחידה לפחות עוד כעשר דקות. זה חשוב!!
אחרי חמש דקות עוצרים את פעולת המיקסר,
יש לאסוף את הבצק מקערת הבצק ועוד חמש דקות עבודה במיקסר עד שהבצק כולו אחיד והמרקם שלו אחיד.

אחרי הלישה מגיע שלב ההתפחה.
שתי אפשרויות:
לילה במקרר או שעה עד שעה וחצי בחוץ עד שהבצק מכפיל נפחו.
בשלב ההתפחה את הבצק מניחים בקערה משומנת עטוף בניילון נצמד.
מוציאים מההתפחה או מהמקרר, מוציאים את האויר, לשים עוד פעמיים שלוש
ומתחילים לעבוד. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים מהם נכין שלוש עוגות.

מכינים את המילוי, מערבבים את הגבינה עם הביצה הסוכר ואבקת הפודינג לעיסה אחידה.
מרדדים את הבצק לעלה דק דק ומורחים עליו את שכבת הגבינה.
מפזרים את החמוציות או הצימוקים ואם בוחרים שלא, זה גם מעולה.
מחלקים את הבצק לפסים דקים ומגלגלים את הפסים לרולדות קטנות.
מעבירים ישר לתבנית משומנת  ומורחים בביצה טרופה.
נותנים לבצק לתפוח כחצי שעה נוספת.
מחממים תנור ל – 180 מעלות. כשהתנור חם, אופים כעשרים דקות עד חצי שעה עד שהבצק משחים.
בינתיים מכינים את הזיגוג, שמרים על האש את הסוכר עם כל יתר המצרכים מביאים לרתיחה,
מנמיכים את האש ומבשלים עוד כמה דקות.
כשעוגות השמרים יוצאות מהתנור מורחים את הזיגוג על עוגות השמרים גבינה
ומרחיקים את בני הבית ומתווכחים איתם שעוד לא צילמתי אתם לא יכולים לאכול(:
לא עזר. עפו על העוגות שמרים גבינה.
חג שמח!

אהבתם? יופי. שתפו את המתכון.

שיתוף ב facebook
שיתוף ב pinterest
שיתוף ב whatsapp
שיתוף ב email

באינסטגרם שלי כבר הייתם? בואו. טעים שם

 לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט

מי רוצה מתכונים ישירות לווטצא'פ? רק ללחוץ כאן

ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק
בסוויט דוּלי
 SWEET DOOLY  
תודה רבה!!

תגובות פייסבוק

עוד דברים טובים מהסוויט

המתכון נשמר
במחברת המתכונים
רוצים לקבל מתכונים טעימים ושווים ישר למייל?