מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה הכנתי כי אחותי משתגעת על עוגות גבינה ועוד יותר על קרם ברולה. כשמדברים על הקינוחים לחג תמיד אומרת לי "הילדים נורא אוהבים קרם ברולה"
הילדים! מפילה את התיק על הילדים. האמת שהילדים באמת מאד אוהבים את הקרם ברולה.
חלק גדול מההצגה כשמגישים קרם ברולה, זה לשרוף את הסוכר שמעל כשהם מסתכלים.
תמיד זה גורם לקריאות התפעלות.
המתכון לקרם ברולה כאן – קרם ברולה מתכון קל וקינוח מופלא
בקיצור, כמו שסיפרתי לכם אחותי משתגעת על עוגות גבינה והשנה החלטתי להפתיע אותה. גם עוגת גבינה וגם קרם ברולה, הכל בעוגה אחת – עוגת גבינה ברולה. הכנתי לה עוגת גבינה אפויה, עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים, ללא גלוטן, רק עם חצי קילו גבינה.
החלטתי שמספיק עם הכמויות הגדולות של הגבינה, בוא ננסה עוגת גבינה ככה משפחתית נעימה. עוגת גבינה שממש מכינים במהירות.
רוצים להצטרף לקבוצת ווטצ'אפ שקטה
ולקבל מתכונים כל יום?
לחצו כאן54 – מתכונים לווטצ'אפ
ככה היא נראתה לפני שנכנסה לתנור
שתדעו לכם שעוגת הגבינה ברולה טעימה ברמות על!
לא שמתי בתחתית שום פרורי עוגיות ושום בצק
יצאה רכה, עסיסית, חלומית!
פיזרתי סוכר חום, שרפתי אותו קצת
וכדי שהשחיתות תהייה מושלמת
גם הוספתי למעלה קצפת משמנת מתוקה
וקישוטי דובדבנים.
עוד מתכונים לשבועות תמצאו כאן
מתכונים לשבועות

באינסטגרם שלי תוכלו לראות בלייב את המתכונים שהכנתי
אתם עוקבים אחרי באינסטגרם נכון?
אם לא – בואו לכאן – האינסטגרם של סוויטדולי
השבירה של הסוכר כשהוא טיפה מתקרר,
עם הגבינה ועם השמנת מתוקה,
תקשיבו טוב – זה שוס!
עוגה טעימה ברמות אחרות!
פעם לימדו אותי שעוגה אוכלים עם מזלג,
את עוגת הגבינה ברולה אתם תאכלו עם כפית או כף
כי היא באמת חלומית!
ולכו תראו את המתכון
תשע דקות מרגע שהתחלתם עד שהעוגה נכנסת לתנור.
עוגת גבינה ברולה אפויה הכל בקערה אחת.
עוד מתכונים לעוגות גבינה
רק ללחוץ כאן – עוגות גבינה
הנה הצעה לתפריט מושלם לשבועות מהמנה הראשונה עד המנה האחרונה
פתחתי לכם שולחן – מתכונים לשולחן שבועות
ויש גם מתוקים של מיטב בלוגרי הרשת
המתוקים לשבועות הכי שווים שיש
רוצים לקבל מתכונים חדשים ושווים למייל?
רק ללחוץ כאן – מתכונים למייל
בואו תצטרפו לקבוצת האוכל הנהדרת שלנו
וליהנות מהמון מתכונים חדשים וטעימים
אופים ומבשלים עם סוויט דוּלי

מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה
גודל תבנית – 27X30 מרובעת
או תבנית 22 עגולה
מה צריך בשביל מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה?
5 ביצים
כוס סוכר
500 גרם גבינה 5% או 9%
1 שמנת מתוקה – 250 גרם
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קורנפלר
לציפוי
3 כפות סוכר חום בהיר
1 שמנת מתוקה – לא חייבים
3 כפיות סוכר
איך מכינים מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה?
בקערת מיקסר שמים את הביצים והסוכר ומקציפים לקצף אוויריר ובהיר.
מוסיפים 1 שמנת מתוקה ועוד סיבוב אחד במיקסר.
מוסיפים את הגבינה עוד סיבוב או שניים שהגבינה מעורבבת היטב וזהו.
מוסיפים את אבקת האינסטנט פודינג ועם מסננת מוסיפים את הקורנפלור שלא יהיו גושים.
עוד סיבוב או שניים וזהו. העוגה מוכנה.
מעבירים את הבלילה לתבנית.
מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות ואופים כשעה.
שום אמבטיית מים ושום כלום, תבנית לתנור ולהשגיח זה הכל.
תוציאו את העוגה מהתנור ותנו לה להתקרר.
אפשר סמוך להגשה או לפני לפזר סוכר חום ועם ברנר לשרוף בעדינות את הסוכר שמעל.
אם אין לכם ברנר, תפזרו את הסוכר על העוגה
תחממו תנור ל-200 מעלות גריל, תכניסו את העוגה ותשמרו עליה היטב שהסוכר לא ישרף!
שלוש או ארבע דקות זהו.
מקציפים שמנת מתוקה עם 3 כפיות סוכר ומזליפים מסביב לקישוט.
עוגה חלום!