מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה

מתכון לעוגת גבינה אפויה ברולה עוגה ללא גלוטן ללא הפרדת ביצים עוגה חלום!

מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה הכנתי כי אחותי משתגעת על עוגות גבינה
ועוד יותר על קרם ברולה.
כשמדברים על הקינוחים לחג תמיד אומרת לי "הילדים נורא אוהבים קרם ברולה"
הילדים! מפילה את התיק על הילדים.
האמת שהילדים באמת מאד אוהבים את הקרם ברולה.
חלק גדול מההצגה כשמגישים קרם ברולה, זה לשרוף את הסוכר שמעל כשהם מסתכלים.
תמיד זה גורם לקריאות התפעלות.
המתכון לקרם ברולה כאן – קרם ברולה מתכון קל וקינוח מופלא

בקיצור, כמו שסיפרתי לכם אחותי משתגעת על עוגות גבינה והשנה החלטתי להפתיע אותה.
גם עוגת גבינה וגם קרם ברולה, הכל בעוגה אחת – עוגת גבינה ברולה.
הכנתי לה עוגת גבינה אפויה, עוגת גבינה ללא הפרדת ביצים, ללא גלוטן,
רק עם חצי קילו גבינה.
החלטתי שמספיק עם הכמויות הגדולות של הגבינה,
בוא ננסה עוגת גבינה ככה משפחתית נעימה.
עוגת גבינה שממש מכינים במהירות.

ככה היא נראתה לפני שנכנסה לתנור

מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה

שתדעו לכם שעוגת הגבינה ברולה טעימה ברמות על!
לא שמתי בתחתית שום פרורי עוגיות ושום בצק
יצאה רכה, עסיסית, חלומית!
פיזרתי סוכר חום, שרפתי אותו קצת
וכדי שהשחיתות תהייה מושלמת
גם הוספתי למעלה קצפת משמנת מתוקה
וקישוטי דובדבנים.
מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה
השבירה של הסוכר כשהוא טיפה מתקרר,
עם הגבינה ועם השמנת מתוקה,
תקשיבו טוב – זה שוס!
עוגה טעימה ברמות אחרות!

פעם לימדו אותי שעוגה אוכלים עם מזלג,
את עוגת הגבינה ברולה אתם תאכלו עם כפית או כף
כי היא באמת חלומית!
ולכו תראו את המתכון
תשע דקות מרגע שהתחלתם עד שהעוגה נכנסת לתנור.
עוגת גבינה ברולה אפויה הכל בקערה אחת.

מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה

עוד מתכונים לעוגות גבינה
רק ללחוץ כאן – עוגות גבינה

הנה הצעה לתפריט מושלם לשבועות מהמנה הראשונה עד המנה האחרונה
פתחתי לכם שולחן – מתכונים לשולחן שבועות

ואם אתם מחפשים עוד מתכונים רק ללחוץ – שבועות

ויש גם מתוקים של מיטב בלוגרי הרשת
המתוקים לשבועות הכי שווים שיש

מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה

מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה




גודל תבנית – 27X30 מרובעת
או תבנית 22 עגולה

מה צריך בשביל מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה?

5 ביצים
כוס סוכר
500 גרם גבינה 5% או 9%
1 שמנת מתוקה – 250 גרם
1 אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קורנפלר

לציפוי
3 כפות סוכר חום בהיר
1 שמנת מתוקה – לא חייבים
3 כפיות סוכר

איך מכינים מתכון לעוגת גבינה ברולה אפויה?

בקערת מיקסר שמים את הביצים והסוכר ומקציפים לקצף אוויריר ובהיר.
מוסיפים 1 שמנת מתוקה ועוד סיבוב אחד במיקסר.
מוסיפים את הגבינה עוד סיבוב או שניים שהגבינה מעורבבת היטב וזהו.
מוסיפים את אבקת האינסטנט פודינג ועם מסננת מוסיפים את הקורנפלור שלא יהיו גושים.
עוד סיבוב או שניים וזהו. העוגה מוכנה.
מעבירים את הבלילה לתבנית.
מכניסים את העוגה לתנור שחומם מראש ל – 160 מעלות ואופים כשעה.
שום אמבטיית מים ושום כלום, תבנית לתנור ולהשגיח זה הכל.
תוציאו את העוגה מהתנור ותנו לה להתקרר.
אפשר סמוך להגשה או לפני לפזר סוכר חום ועם ברנר לשרוף בעדינות את הסוכר שמעל.
אם אין לכם ברנר, תפזרו את הסוכר על העוגה
תחממו תנור ל-200 מעלות גריל, תכניסו את העוגה ותשמרו עליה היטב שהסוכר לא ישרף!
שלוש או ארבע דקות זהו.
מקציפים שמנת מתוקה עם 3 כפיות סוכר ומזליפים מסביב לקישוט.
עוגה חלום!

באינסטגרם שלי כבר הייתם? המון תמונות שלא מגיעות לפייס תמצאו שם – לחצו כאן האינסטגרם של הסוויט לעקוב. תודה!

בחנות החדשה שלי כבר הייתם? עם מחירים מיוחדים ללקוחות הסוויט(: לחנות המתוקה לחצו כאן - SWEET SHOP
ואם הגעתם כבר עד כאן ובטוח אהבתם משהו, בבקשה פרגנו לי בלייק  בסוויט דוּלי SWEET DOOLY  תודה רבה!!



תגובות

עוד מתכונים טעימים